ROYAL STAGE tlf. 4820 9120 | Hillerød Svømmehal tlf. 4825 1235
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Danske 80’er hits med Halberg & Friends og Hardinger Band på J-dag

1. november 2019 kl. 20:59 - 23:30

Naturligvis bliver der J-dag og byfest i Hillerød

Halberg Larsen Band og Hardinger Band sørger for musikken fredag 1. november

– Det er os en fornøjelse at kunne fortælle, at der også i 2019 bliver byfest og koncert i FrederiksborgCentret på J-dag, fredag 1. november, lyder det med begejstring fra Lennart Petersen, der er medlem af J-dag Arrangørgruppen.

2018-udgaven var punktum for det faste orkester, Big Fat Snake, som er stoppet, og hovederne blev derfor lagt i blød for at finde en ny måde at lave byfesten på. Den er vigtig, fordi overskuddet går til Hillerød Håndboldklub og Nordsjælland Håndbold.

Der var ikke på noget tidspunkt tvivl om, at byfesten – som plejer at trække 3.000 festglade gæster fra store dele af Sjælland og som i år holdes for 10. gang – skulle fortsætte. Og det tegner til igen at blive festligt:

– Vi skal alle en tur ned af memory lane og synge med på de største danske 80’er hits fra Halberg Larsen Band, Ray Dee Ohh og Shu-bi-dua. Musikken på den store scene leveres af Halberg Larsen Band og Hardinger Band, fortæller Lennart Petersen.

Musikkerne er nogle andre, men opbygningen bliver meget lig den traditionelle med det vigtige juleølslancering klokken 20.59 og det er to orkestre, som forstår at skabe en forrygende stemning. Og ifølge arrangørgruppen arbejdes der også med at tilføre nye elementer til traditionerne.

– Det vigtigste er nu at få spredt budskabet om, at der naturligvis også bliver J-dag og byfest i Hillerød 1. november i år, siger Lennart Petersen.

J-dag Arrangørgruppen består af: Lennart Petersen, Kenny Brendstrup, Carsten Larsen, Lars-Bo Jørgensen og Jacob Mortensen.

Buffet er udsolgt

 


Pris:

Koncert: 275 kr. ekskl. gebyr
Koncert og buffet: 570 kr. ekskl. gebyr
Buffet: 295 kr. ekskl. gebyr

Detaljer

Dato:
1. november 2019
Tidspunkt:
20:59 - 23:30