ROYAL STAGE tlf. 4820 9120 | Hillerød Svømmehal tlf. 4825 1235
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

AFVENT NY DATO! Gospel Workshop med Sabina Mathew

23. marts kl. 19:00 - 21:00

Pop up Gospel workshop med Sabina Mathew

– Royal Stage og Katrine Enemark byder velkommen til et gospel pop-up event.
Nu har du muligheden for at blive fyldt op med glæde og energi. Mandag den 23. marts åbner vi dørene op til et ægte gospelboost. Kom og oplev suset ved at synge sammen med en masse andre sangglade mennesker, og mærk hvordan det hele løfter sig, når sanger og gospelinstruktør Sabina Mathew deler ud af sit talent og skaber gospelstemning i Royal Stage.
Der kræves ingen forudgående kendskab til hverken sang eller gospel at deltage. Du skal blot have LYST til at synge og/eller være nysgerrig på gospel.

Vores udgangspunkt er, at alle kan synge, og du er velkommen!

OM SABINA MATHEW
Sabina er en karismatisk og energisk sangerinde. Hun har sunget og turneret med en bred variant af artister, heriblandt Andraé Crouch, Ron Kenoly, Jessy Dixon, Reuben Morgan, Martin Smith og Etta Cameron. Turnéerne er ofte gået til destination som Australien, Norge, Sverige, Island, Færøerene, Rumænien, Estland, Kenya og USA. Sabina har også optrådt som backingsager for Creamy, Danish Music Awards, X-factor, Simon Mathew og senesti 2018 for Mariah Carey på hendes christmas tour i Royal Arena og Scandinavium. Til daglig underviser Sabina i stemmetræning, performance, fortolkning og scenekommunikation, og er autoriseret sanger og underviser fra Complete Vocal Institute Copenhagen. Udover at være sangerinde er Sabina også uddannet skuespiller fra skuespillerskolen Ophelia. Hun var bla. forfatter på ”what if..” og ”et juleshow” 2009 i samarbejde med kulturevents og dansk flygtningehjælp. Hun har også været instruktørassistent og vocal coach på en række andre musicals og shows. Desuden er Sabina en del af salmebandet Aera, der netop nu er aktuelle med deres andet album ”Mens jeg drager ånder her.”


Pris: 50 kr. inkl. kaffe, te og vand. Mobilepay ved ankomst.

Tilmelding: Ikke nødvendigt, du kommer bare. Du er velkommen til at skrive spørgsmål til Katrine Enemark på katrineninichristiansen@gmail.com

Dørene er åbne fra kl. 18 og caféen vil være åben, så der er mulighed for at spise lidt inden.

Detaljer

Dato:
23. marts
Tidspunkt:
19:00 - 21:00

Sted

ROYAL STAGE
Milnersvej 39
Hillerød, 3400 Danmark