ROYAL STAGE tlf. 4820 9120 | Hillerød Svømmehal tlf. 4825 1235
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Happy Allstars

29. januar 2020 kl. 19:00 - 22:00

100% privat (af Martin Jørgensen) non-profit velgørenheds-arrangement. Officielt samarbejde med Kræftens Bekæmpelse. Forventet varighed 3 timer (inkl. 30 min. pause) Alle medvirkende stiller op gratis. ROYAL STAGE er stillet til rådighed gratis. Billetlugen sælger billetterne uden gebyr. 100% af billetsalget går til “Kræft er ikke for børn”. Denne aften bliver en “Talk-show”-aften med underholdning! Omdrejningspunktet er sport og idræt. Hvor vigtigt det er at bevæge sig. Samt hvor vigtigt det er at kunne grine og give sig selv lov til at hygge sig, uanset hvordan verden ellers måtte se ud.
En positiv aften, hvor vi hygger os i selskab med stjernerne. Se mere på www.livehappy.dk
Der vil være flere interviews/samtaler med sportstjernerne på scenen. Disse interviews vil være afbrudt af underholdning/musik. Anders “Anden” Matthesen levere ca. 40 minutter af sit show “Anden bringer ud”. Jakob Sveistrup vil underholde i ca. 20 minutter. Klassens Tykke Dreng vil underholde i ca. 30 minutter. Så der bliver masser af underholdning. Vi vil også lade det være muligt at blive efter showet og hygge sig. Måske få et billede og/eller en autograf, fra de stjerne der bliver i arenaen.

 

Deltagere:

Morten Ankerdal – vært. Morten skal være vært denne aften og have samtaler/interviews, på scenen, med alle stjernerne.

Hans Lindberg – håndboldspiller. Hans var den første der sagde ja til at deltage. Martin kender Hans fra “gamle dage” i Ølstykke.

Daniel Svensson – direktør for Ajax Københavns 1. divisions herrer (håndbold). Daniel var hurtig til at sige ja. Han har selv kæmpet med sygdommen og hans nærmeste familie er også berørt.

Brian Holm – sportsdirektør Deceuninck Quick-Step. Brian var også blandt de første til at sige ja. Som mange ved har Brian selv kæmpet med sygdommen og Brian er rigtig god til at sætte tingene i perspektiv. Så vi bliver husket på at det vi synes er “svært” og “hårdt”, måske ikke er så “svært” og “hårdt” i virkeligheden.

Hans Kristian Vittinghus – badmintonspiller. Da HK blev spurgt, var der er ingen slinger i valsen. HK har også haft sygdommen tæt på livet.

Viktor Axelsen – badmintonspiller og ambassadør for SMILfonden. Viktor har også hjertet med i alt han foretager sig og selvfølgelig vil han være med til dette event. Er der plads i kalenderen, stiller Viktor op.

Frederik Løchte Nielsen – tennisspiller. Frederik er ambassadør for Børnecancerfonden, og han var selvfølgelig også med på idéen med det samme. Det eneste der kan komme i vejen for Frederik’s deltagelse, er Australian Open hvor Frederik kan være med i anden uge og derfor ikke er i Danmark.

Michael Mortensen – tennisspiller og -træner. Michael har udgivet en bog (“Grus”), som beskriver hans fantastiske karriere. Michael ved hvad sport og idræt betyder for mennesker og hvor meget man kan få ud af sin sport. Michael er en af verdens bedste tennistrænere!

Tine Scheuer-Larsen – tennisspiller og træner. Tine har været nr. 34 på verdensranglisten og som dansk kvindelig tennisspiller kun overgået af Caroline Wozniacki. I dag er Tine professionel træner og tilknyttet HIK Tennis.

Anders Matthesen – stand-up komiker. “Anden” behøver vist ikke megen introduktion! Anders var blandt de første tre personer, der sagde ja til at deltage i eventet. Endda uden at kende datoen. Anders kommer og leverer undeholdning i form af uddrag fra hans populære “Anden Bringer Ud”-show. Anden er på scenen i ca. 40 minutter.

Jakob Sveistrup – sanger. Jakob var hurtig til at sige ja! Jakob kommer og leverer musikalsk underholdning på aftenen – der er god chance for noget at synge med på. Sveistrup er på scenen i ca. 20 minutter.

Allan Mortensen – sanger. Forsanger i “Tears” og “Midnight Sun”, Judas i Jesus Christ Superstar og meget mere kan skrives om legenden Allan Mortensen.

Klassens Tykke Dreng – croon & comedy. Lars og Morten udgør duoen og leverer en blanding af stand-up og musik. Der er garanti for god underholdning, når drengene kommer for at sprede glæde og kærlighed. Klassens tykke dreng er på scenen i ca. 30 minutter.

MegaJam – band. MegaJam sagde ja til at være live-orkester til eventet på bare tre timer. MegaJam kan sætte gang i festen og selvfølgelig skal der gang i dette event også. MegaJam er aftens “husorkester”.

Pris: 495 kr.

Detaljer

Dato:
29. januar 2020
Tidspunkt:
19:00 - 22:00

Sted

ROYAL STAGE
Milnersvej 39
Hillerød, 3400 Danmark