ROYAL STAGE tlf. 4820 9120 | Hillerød Svømmehal tlf. 4825 1235
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

The Lord of the Rings and the Hobbit concert

16. marts kl. 20:00 - 22:00

J.R.R. Tolkiens fantastiske univers kommer til Hillerød som en koncert med symfonisk orkester, kor og Ringenes Herre-skuespiller Billy Boyd som fortæller

J.R.R. Tolkiens fantastiske univers kommer til ROYAL STAGE som en koncert med symfonisk orkester, kor og Ringenes Herre-skuespiller Billy Boyd som fortæller

I en to timer lang forestilling vækkes hobbitternes, elverfolkenes og troldmændenes legendariske verden til live i en unik musikalsk begivenhed, hvor næsten 100 kunstnere vil omdanne Musikhuset Esbjerg til en musikalsk udgave af Midgård.

Billy Boyd, der spillede hobbitten Pippin i Peter Jacksons i filmtrilogi, er aftenens fortæller og sanger. Udover at være ​​skuespiller er Billy Boyd nemlig også sanger, musiker og komponist. Han spiller instrumenter som guitar, bas og trommer og synger både baryton og tenor, og i Ringenes Herre-filmene sang han også flere sange.

Musikken, du kan opleve, er komponeret og skrevet af blandt andre Howard Shore, Annie Lennox, Enya og Ed Sheeran.

Orkestret og koret, der står på scenen, er The Shire Choir and Philharmonic Orchestra & the State Academic Symphony Orchestra of the Republic of Belarus.

 

Tolkien-ensemblet

Ideen om at oprette det danske Tolkien-ensemble og den komplette musikalske fortolkning af digte og sange fra Ringenes Herre kom fra komponisten Caspar Reiff. Caspar Reiff var den første komponist, der fik lov til at sætte digte og  vers til musik, 25 år efter Tolkiens død.

Sammen med den danske guitarist og komponist Peter Hall delte de digte fra Ringenes Herre i forskellige genrer. Lyriske sange af elverfolk og folkloristiske sange tilskrives hobbits og dværge. Ensemblet fortolker sangene og digte delvist i en klassisk stil og delvis i en irsk folkloristisk stil. Ud over de tankefulde elver-sange og de muntre hobbit-sange, er der også nogle melankolske ballader.

 

Start aftenen med en lækker menu i Restaurant Royal kl 18.00

Rimmet laks
Serveret med karsecreme, krydderurtesalat og sprød rugbrødschips
Hertil hjemmebagt brød

Confiteret svinebryst og mørbrad
Serveret med grønkålspure, langtidsbagte gulerødder,
Syltede æbler, kartoffelgratin og portvin sky.

Pris: 278 kr. 


Pris:
Koncert: 625 kr.
Koncert og menu: 903 kr.

Priser er ekskl. gebyr

Detaljer

Dato:
16. marts
Tidspunkt:
20:00 - 22:00

Sted

ROYAL STAGE
Milnersvej 39
Hillerød, 3400 Danmark