Café Royal

Café Royal er det naturlige samlingssted for husets mange gæster. Her kan du få frisk, lækker cafémad til lave priser.

Du kan få hele vores menukort som take-away, og alle retter pakkes nænsomt – lige til at spise, når du kommer hjem.

Åbningstider

Mandag-torsdag kl. 8.30-18.30.

Fredag kl. 8.30-16.00.

Lørdag og søndag efter behov og ved større arrangementer.

OBS: Cafeen holder sommerlukket i uge 27-30, samt julelukket i uge 52.

 

Se smiley-rapport – Café Royal 

Se smiley-rapport – Café 1

Se smiley-rapport – Café 2

Se smiley-rapport – Pop-up bar

Er du på udkig efter en lækker café i Hillerød, hvor du kan få en førsteklasses cafeoplevelse, så bør du kigge forbi cafe royal, som er det naturlige samlingspunkt, når du besøger ROYAL STAGE. Her finder du det, som du normalt finder på cafeer, og vi glæder os til at byde jer velkommen til et lækkert måltid mad, en forfriskning og den hyggelige stemning, som vores café bærer præg af. 

ROYAL STAGE er det nordsjællandske epicenter for events, sport og kultur. Her finder du en lang række arrangementer, og der foregår helt sikkert også noget, som du vil finde spændende. Vi har eksisteret siden 2020, og vi har huset en lang række forskellige events, og der foregår altid noget for enhver smag hos ROYAL STAGE, uanset om du er til nervepirrende sportsopgør, fantastiske koncerter eller forskellige arrangementer, som vi også huser i vores store arena i Hillerød. Her finder du også faciliteter, så du selv kan dyrke sport.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos ROYAL STAGE, hvor mulighederne er mange. Du kan følge med i kommende begivenheder på vores hjemmeside og via sociale medier, hvor vi også annoncerer det, som sker i ROYAL STAGE, så du aldrig går glip af interessante begivenheder.

Når man har det sjovt, dyrker sport eller dyrker nogle af de mange andre aktiviteter, som findes hos ROYAL STAGE i Hillerød, vil man, før eller siden, mærke sulten komme snigende. Her er der ingen grund til at forlade stedet, da du finder en lækker café, som er beliggende i huset, og caféen er det naturlige samlingssted for vores mange gæster.

Her kan du nyde et lækkert og veltilrettelagt måltid, og vi serverer de klassiske caféretter til gode priser, hvor de fleste kan være med.

På menukortet på vores cafe Hillerød finder du et stort udvalg af klassiske caféretter, og her finder du noget for enhver smag. Vi byder velkommen til hele familien, og vi har naturligvis også løsninger til de gæster i selskabet, som har særlige ønsker til menuen. Vi servicerer alle diæter på vores cafe Hillerød, så du kan trygt besøge os, selvom du skulle lide af forskellige allergier eller have valgt ikke at spise bestemte fødevarer.

Vores hjælpsomme personale hjælper dig gerne, hvis du har brug for hjælp til at vælge imellem de mange retter, som indgår i vores varierede menu.

Du er også velkommen i vores cafe, selvom du blot ønsker en god kop kaffe eller en af de andre forfriskninger, som fremgår af vores menukort. Igen finder du noget for enhver smag, så tag trygt hele familien med på vores café, når I besøger ROYAL STAGE i forbindelse med de mange forskellige arrangementer, som vi afholder i huset.

Alt på menukortet fås også som take-away, som vi altid pakker nænsomt, så du kan nyde måltidet hjemme hos dig selv, eller hvor du ellers ønsker at indtage dit måltid.

Vi glæder os meget til at byde jer velkommen i café royal, som er beliggende i ROYAL STAGE. Her finder du lækker cafemad og forskellige forfriskninger, så du kan samle energi til de mange aktiviteter, som foregår i vores hus. Her er aktiviteter for enhver smag, og dette afspejler vores varierede menukort.

På vores cafe Hillerød finder du klassiske caferetter til lave priser, så alle kan være med, når sulten viser sig under et besøg hos ROYAL STAGE.

Vi holder åbent alle hverdage, så husets gæster kan besøge os, når de alligevel er i huset. I weekenden holder vi åbent efter behov, og det samme gælder i forbindelse med andre arrangementer.