Firmaevents

Hos ROYAL STAGE har vi stor erfaring med at arrangere events for alt mellem 2 til flere tusinde deltagere, og vi brænder for det, vi laver. Vi arbejder enten ud fra et af vores faste koncepter, som vi videreudvikler og tilpasser til jeres ønsker, eller vi skaber et helt nyt koncept fra bunden sammen med jer.

Kreativitet, kvalitet og minutiøs planlægning kendetegner vores arbejde, så du som kunde kan føle dig tryg hele vejen igennem processen.

Du kan derfor koncentrere dig om dit arrangement: alt dét rundt om, skal vi nok sørge for fungerer!

Kontakt os

Christina Guhle Anyaso
Receptions- og bookingchef
Telefon: +45 48 20 91 20
Email: kontakt@royalstage.dk

Et firmaarrangement kan have mange forskellige formål. Hvis du står for jeres kommende arrangement, så er du nok interesseret i at holde et vellykket firmaarrangement. Du overvejer sikkert de mange muligheder, der er. På Royal Stage har vi stor erfaring med at arrangere mindre og større arrangementer for vores kunder. Derfor vil det være en god idé, at du læser mere om, de mange valgmuligheder, dit firma har hos os.

 

Vi ved, at det betyder meget for jer, at jeres kommende firmaarrangement bliver en kæmpe succes. Der er nogle virksomheder, som hvert år holder forskellige arrangementer, der byder på de samme aktiviteter hver eneste gang. Hvis I gerne vil styrke jeres sammenhold og samarbejde, så kan det svare sig, at I også tænker lidt ud af boksen. Mange gange handler det ikke så meget om, hvilket budget man opererer med. Det handler i bund og grund om, det firma, der skal stå for jeres kommende firmaarrangement. Derfor er det væsentligt, at man vælger et firma, der kan komme med brugbart input og friske idéer til, hvordan jeres store begivenhed skal holdes. Vi tilbyder vores kunder forskellige koncepter, som har vist sig at være en kæmpe succes. Vores koncepter går ud på at imødekomme de ønsker og behov, I som firma har. Samtidig har vi stort fokus på at afvikle et event, der er sjovt og underholdende.

 

Det er en stor fornøjelse, når de ansatte får lov at mødes uden for kontoret. Hverdagen på arbejdspladsen drejer sig primært om at løse spændende opgaver, hvor faglige kompetencer er bragt i spil. På trods af den uformelle omgangstone kan der være lidt plads til, at medarbejderne kan socialisere sig på kryds og tværs af organisationen. Der er altid alvorlige beslutninger, der skal træffes og vigtige deadlines, der skal nås. Det er selvfølgelig derfor, man tager på arbejde. Men engang i mellem er det også nødvendigt med et firmaarrangement, der forbinder networking og faglighed med god underholdning. Når I vælger os, skal vi nok sørge for, at jeres event bliver noget særligt.

Vi har udviklet koncepter, der har til formål at underholde jeres ansatte. For når firmaet samles til fest eller et andet arrangement, så skal stemningen også afspejle, at det drejer sig om en sjov begivenhed. Men det kan meget vel være, at I har nogle konkrete idéer, som I vil have, at vi fører ud i livet. Hvis det er tilfældet, så vil det glæde jer at vide, at det er også noget, vi har stor erfaring med. Vi kan sagtens udvikle et koncept fra bunden ud fra det input, vi får fra jer. Vi er aldrig bange for at tilpasse vores tilbud, sådan at de imødekommer jeres ønsker og dækker jeres behov. Fordi vi i årenes løb har afviklet et utalligt antal events på Royal Stage, kan vi sørge for, at jeres idéer og ønsker bliver til virkelighed.

 

Når vores kunder kontakter os med nogle bestemte idéer til et arrangement, er de nogle gange i tvivl om, det rent praktisk kan lade sig gøre. Men når vi i fællesskab brainstormer, kan de pludselig se, at vi er i stand til at overvinde de udfordringer, der måtte opstå. Mange kunder giver bagefter udtryk for, at deres firma event blev endnu bedre, end de havde forestillet sig. Det er selvfølgelig, fordi vores team af dygtige medarbejdere har de nødvendige kompetencer til at føre idéerne ud i livet, uanset hvor vilde de måske virker. Vi har uendelige ressourcer, som I kan trække på. Det er grunden til, at vores erhvervskunder bliver ved med at vælge os, når de vil holde et vigtigt event.

Når I kontakter os, lytter vi opmærksomt til jer. Det er utrolig vigtigt for os at forstå formålet med jeres firmaaktiviteter. Vi lægger stor vægt på at imødekomme jeres ønsker. I kommer også til at få en masse sparring hos os. Vores store ekspertise inden for mad, underholdning og betjening kommer til udtryk i vores forslag til, hvordan I bedst muligt kan opnå det, I har i tanke. Når vi planlægger jeres firma arrangement, tager vi altid hensyn til jeres budget. Det kan godt være, at føler jer begrænset, fordi jeres budget ikke er særlig stort. Men det er ikke nødvendigvis noget, der begrænser, hvad vi kan gøre for jer. Det er rigtigt nok, at et mindre budget skaber nogle udfordringer. Men med en grundigere planlægning kan vi opnå mere, end I måske går og tror. Vi skal nok sørge for, at jeres event bliver uforglemmeligt.

Det siger sig selv, at firmaevents skal være underholdende. Man skylder sine medarbejdere et sjovt event, hvor de ansatte får lov til at socialisere og netværke, mens de nyder en særlig stemning. God mad og drikkevarer er noget, der i den grad bidrager til en hyggelig begivenhed. Hvis I kunne tænke jer et band, en Dj eller en komiker, som skal sørge for underholdning, kan vi altid trække på vores netværk og finde netop det, I efterspørger. På Royal Stage har vi også de perfekte fysiske rammer til jeres firma events.

Vi kan også stå for enhver form for aktivitet, som jeres firma efterspørger. Vi er kendt for at gøre vores kunders ønsker til virkelighed. I skal bare kontakte os og høre mere om, hvad vores team kan gøre for jer. Vi er sikre på, at vi kan planlægge, koordinere og afvikle et firmaarrangement, der vil overgå jeres forventninger.