fbpx

Frivillig

ROYAL STAGE Frivillig er en forening dannet af sportsklubber og Hillerøds Riddere hjemmehørende i ROYAL STAGE området.

ROYAL STAGE Frivillig tjener penge ved, at frivillige hjælper til ved arrangementer i ROYAL STAGE, og penge kanaliseres ud til de enkelte sportsklubber/Hillerøds Riddere.

Du kan sagtens være frivillig i ROYAL STAGE Frivillig, selvom du ikke er medlem af en af sportsklubberne/Hillerøds Riddere. Du skal blot ved oprettelse bestemme, hvilken sportsklub eller om Hillerøds Riddere skal nyde godt af dine timer.

Som det første skal du oprette dig i SmartPlan (læs vejledning først).

Nu er du klar til at tage vagter alt efter dine ønsker. Der er fx vagter til garderobe, billetkontrol, bar, afryddere, tjenere …

Vi glæder os til at se dig i ROYAL STAGE.

Links

Vigtigt! Læs vejledningen, før du opretter dig.

Plakater og postkort kan bestilles i sekretariatet.

Kontakt

Sekretariat i ROYAL STAGE

Ida Neiiendam
iln@royalstage.dk
Mobil: 93 39 05 55

Frivilligt arbejde bliver mere og mere populært, og der er mange grunde til dette. Der er mange muligheder for frivilligt arbejde Danmark, og her finder man nemt noget, som man finder interessant og givende. Der er mange gode grunde til at engagere sig i frivilligt arbejde. Noget af det, som de fleste peger på, når de bliver bedt om grunde til deres frivillige engagement, er det sociale sammenhold og arbejde, som rent faktisk giver mening.

Der findes nok lige så mange grunde, som der findes frivillige, og uanset din grund, så har vi plads til dig i ROYAL STAGE

ROYAL STAGE er Nordsjællands nye centrum for kultur, sport og event og vi slog dørene op i januar 2020. Her findes et hav af aktiviteter, og der er noget for enhver smag. Om du er til professionel sport, koncerter, fysisk aktivitet eller leder efter et sted, hvor du kan afholde møde eller konference, så finder du det hos ROYAL STAGE i Hillerød.

Her er der også mulighed for frivilligt arbejde, som både giver mening og mulighed for at udvide sit sociale netværk, og da vi har et væld af forskellige arrangementer året igennem, er der helt sikkert også noget for dig, hvis du overvejer at blive frivillig i Hillerød.

Hos ROYAL STAGE er der mange muligheder for frivilligt arbejde, da vi har et væld af forskellige arrangementer året igennem. Det er ROYAL STAGE frivillig, som varetager forskellige opgaver. ROYAL STAGE frivillig er en forening, som er dannet af sportsklubber og foreningen Hillerøds Riddere. Her har vi et fantastisk hold af mennesker, som danner kernen af frivillige i Hillerød. ROYAL STAGE frivillig og Hillerøds riddere arbejder hårdt på at gøre Hillerød til en federe by, og de gør det rigtig godt. ROYAL STAGE frivillig og Hillerøds riddere tjener penge til deres arbejde igennem frivilligt arbejde i ROYAL STAGE, og disse penge kanaliseres videre til byens sportsklubber.

Der er mange muligheder for at arbejde med opgaver, som giver mening for en, når man er frivillig i Hillerød. Vi har nemlig et utroligt forskelligartet program, hvor der både er koncerter, sportsarrangementer, teater og meget andet. Her afholdes ligeledes konferencer, og her er vores fantastiske frivillige medarbejdere en stor del af vores ansigt ud ad til.

Selvom frivillig Hillerød sørger for, at der bliver kanaliseret penge til byen sportsklubber og det arbejde, som Hillerøds riddere laver for Hillerød by, så er der også et socialt aspekt ved frivilligt arbejde, som tiltrækker mange. Når du engagerer dig hos ROYAL STAGE frivillig, kommer du ind i et miljø, hvor der gøres meget ud af det sociale aspekt. Frivilligt arbejde er nemlig kendetegnet ved et fantastisk sammenhold, og her tager vi os af hinanden og interesserer os for de mennesker, som vi arbejder sammen med.

Du kan også være frivillig i Hillerød, selvom du ikke er medlem af Hillerøds riddere eller en af de sportsklubber, som vi samarbejder med. Ved oprettelsen vil du blot blive bedt om at vælge hvilken forening, som skal have betaling for dine frivillige timer.

Det er supernemt at blive frivillig i Hillerød. Først skal vi bede dig om at læse vejledningen, som du finder på vores hjemmeside. Her finder du konkret information om, hvad det indebærer at være frivillig hos os, og så skal du oprette dig i vores vagtplanlægningssystem SmartPlan. Her kan du selv byde på de vagter, som du gerne vil tage.

Hvis du skulle have spørgsmål i forhold til at arbejde frivillig Hillerød, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi besvarer alle de spørgsmål, som du måtte have. Mange af svarene fremgår ligeledes af den vejledning, som du finder på vores hjemmeside, og vi anbefaler, at du læser denne igennem, før du kontakter os.

Vi glæder os til at høre fra dig, og håber at du har fået blod på tanden i forhold til frivilligt arbejde i ROYAL STAGE.

Der er mange forskellige arbejdsopgaver, og vi har helt sikkert også brug for dine evner, så vi sammen kan sikre, at Hillerød fortsætter med at være den bedste by at bo og leve i.