Frivillig i ROYAL STAGE

Som frivillig hos Royal Stage Frivillig er du med til at give gæster i Royal Stage en god oplevelse, samtidig med at du  tjener penge til din forening. 

Royal Stage Frivillig er en forening i Hillerød Kommune, dannet af blandt andet sportsklubber i Royal Stage og Hillerøds Riddere. Foreningen tjener penge, når du som frivillig hjælper til ved arrangementer i Royal Stage. Pengene udbetales derefter til de enkelte sportsklubber/Hillerøds Riddere.

Du kan sagtens være frivillig i Royal Stage Frivillig, selvom du ikke er medlem af en sportsklub/Hillerøds Riddere. Du skal blot ved oprettelsen bestemme, hvilken sportsklub eller om Hillerøds Riddere skal have betaling for dine timer.

Frivillige

SÅDAN BLIVER DU FRIVILLIG

Udfyld formularen nedenfor for at ansøge om at blive en del af vores hold.

Vi gennemgår løbende alle ansøgninger og kontakter dig direkte, hvis vi vurderer, at din profil matcher vores behov i Royal Stage Frivillig. Som ny i vores team vil du som det første blive inviteret til en introduktionsaften, hvor du vil få en grundig introduktion til de frivillige vagter, som vi tilbyder ved arrangementer og events.

Efter du har gennemført introduktionen, vil du være klar til at påtage dig vagter til vores arrangementer og events i Royal Stage.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til vores team!

Kontakt

Sekretariat i ROYAL STAGE

frivillig@royalstage.dk

Hvilke frivillige roller er der?

Der er i øjeblikket vagter til garderobe, billetkontrol, pladshenvisning i salen og barvagter. De frivillige vagter kan tages af personer i aldersgruppen +15 og +18 år.

Royal Stage Frivillig opdaterer løbende nye frivillige vagter.

Som ny i vores team vil du som det første blive inviteret til en introduktionsaften, hvor du vil få en grundig oplæring i de frivillige vagter, som vi tilbyder ved arrangementer og events.

Læs mere om de forskellige opgaver til hver vagttype her:

Garderobe – vagtbeskrivelse

Billetkontrol og pladshenvisning – vagtbeskrivelse

Bar – vagtbeskrivelse

 
Får jeg som frivillig lov til at deltage i arrangementer og events i Royal Stage?

Når du har en frivillig vagt til et arrangement eller event, skal du være indforstået med, at du er på arbejde. Fokus skal derfor være på den opgave, du udfører.

Royal Stage kan ikke garantere frivillige, at de kan overvære arrangementer og events i løbet af eller efter ens vagt. Det er projektlederen på det pågældende arrangement og event, der informerer de frivillige, om dette er muligt, inden vagten begynder.

Royal Stage Frivillig har et pointsystem, hvor frivillige optjener 1 point, ved hver vagt man tager. Alle point bliver registreret hos sekretariatet i Royal Stage. Når en frivillig har opnået 5 point (dvs. taget 5 vagter til et arrangement i Royal Stage), belønnes den frivillige med en fribillet til et arrangement hos Royal Stage. Det er Royal Stage, der bestemmer hvilket arrangement, det er muligt at få en fribillet til. Pointsystemet bliver optalt i forbindelse med halvårsregnskab, hvorefter alle point nulstilles for samtlige frivillige indtil næste halvårsregnskab.

Sekretariatet i Royal Stage vil kontakte den frivillige, når de 5 point er opnået.

Garderobe

Materiale

Plakater og postkort kan bestilles i sekretariatet.

Frivilligt arbejde bliver mere og mere populært, og der er mange grunde til dette. Der er mange muligheder for frivilligt arbejde Danmark, og her finder man nemt noget, som man finder interessant og givende. Der er mange gode grunde til at engagere sig i frivilligt arbejde. Noget af det, som de fleste peger på, når de bliver bedt om grunde til deres frivillige engagement, er det sociale sammenhold og arbejde, som rent faktisk giver mening.

Der findes nok lige så mange grunde, som der findes frivillige, og uanset din grund, så har vi plads til dig i ROYAL STAGE

ROYAL STAGE er Nordsjællands nye centrum for kultur, sport og event og vi slog dørene op i januar 2020. Her findes et hav af aktiviteter, og der er noget for enhver smag. Om du er til professionel sport, koncerter, fysisk aktivitet eller leder efter et sted, hvor du kan afholde møde eller konference, så finder du det hos ROYAL STAGE i Hillerød.

Her er der også mulighed for frivilligt arbejde, som både giver mening og mulighed for at udvide sit sociale netværk, og da vi har et væld af forskellige arrangementer året igennem, er der helt sikkert også noget for dig, hvis du overvejer at blive frivillig i Hillerød.

Hos ROYAL STAGE er der mange muligheder for frivilligt arbejde, da vi har et væld af forskellige arrangementer året igennem. Det er ROYAL STAGE frivillig, som varetager forskellige opgaver. ROYAL STAGE frivillig er en forening, som er dannet af sportsklubber og foreningen Hillerøds Riddere. Her har vi et fantastisk hold af mennesker, som danner kernen af frivillige i Hillerød. ROYAL STAGE frivillig og Hillerøds riddere arbejder hårdt på at gøre Hillerød til en federe by, og de gør det rigtig godt. ROYAL STAGE frivillig og Hillerøds riddere tjener penge til deres arbejde igennem frivilligt arbejde i ROYAL STAGE, og disse penge kanaliseres videre til byens sportsklubber.

Der er mange muligheder for at arbejde med opgaver, som giver mening for en, når man er frivillig i Hillerød. Vi har nemlig et utroligt forskelligartet program, hvor der både er koncerter, sportsarrangementer, teater og meget andet. Her afholdes ligeledes konferencer, og her er vores fantastiske frivillige medarbejdere en stor del af vores ansigt ud ad til.

Selvom frivillig Hillerød sørger for, at der bliver kanaliseret penge til byen sportsklubber og det arbejde, som Hillerøds riddere laver for Hillerød by, så er der også et socialt aspekt ved frivilligt arbejde, som tiltrækker mange. Når du engagerer dig hos ROYAL STAGE frivillig, kommer du ind i et miljø, hvor der gøres meget ud af det sociale aspekt. Frivilligt arbejde er nemlig kendetegnet ved et fantastisk sammenhold, og her tager vi os af hinanden og interesserer os for de mennesker, som vi arbejder sammen med.

Hvis du skulle have spørgsmål i forhold til at arbejde frivillig Hillerød, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi besvarer alle de spørgsmål, som du måtte have. Mange af svarene fremgår ligeledes af den vejledning, som du finder på vores hjemmeside, og vi anbefaler, at du læser denne igennem, før du kontakter os.

Vi glæder os til at høre fra dig, og håber at du har fået blod på tanden i forhold til frivilligt arbejde i ROYAL STAGE.

Der er mange forskellige arbejdsopgaver, og vi har helt sikkert også brug for dine evner, så vi sammen kan sikre, at Hillerød fortsætter med at være den bedste by at bo og leve i.