Stig Rossen – Årets julekoncert 2024

INFO
TIDSPUNKT:
Torsdag 12. december 2024 kl. 20.00
ARRANGØR:
Royal Stage
PRISER FRA:
425 kr. + gebyr

Årets Julekoncert er naturligvis igen i 2024 rundt i hele landet med Stig Rossen i spidsen for det store hold af musikere, korsangere, gæstesolist, lyd- og lysfolk, crew og chauffører. Og denne gang kan Stig og juleholdet fejre ikke mindre end 30-års jubilæum!

Og for 30. år i træk kan nye som gamle publikummer glæde sig til de forrygende og julestemningsfyldte koncerter, hvor den musikalske kvalitet er helt i top, og hvor der traditionen tro er plads til såvel gåsehud som latter.

Årets gæstesolist er Emmelie de Forest, som vandt det internationale Melodi Grand Prix i Malmø i 2013 med sangen ”Only Teardrops”.

Er man ikke i julestemning, når man indtager sin plads i koncertsalen, så er man det helt sikkert, når man sammen med resten af publikum har rejst sig og sunget med på Dejlig er jorden og har oplevet sneen dale til de sidste toner af Når du ser et stjerneskud. Der er ild i pejsen, juletræerne er pyntede og lysene er tændt.

Glæd dig til Årets Julekoncert!

Menu
Start aftenen med en lækker 2-retters menu i Restaurant Royal kl. 17.30

Hovedret
Braiseret andebryst med confiteret kartoffel Rødkål, glaseret rødder og solbær gastrisk

Dessert
Dekonstrueret risalamande

Menu: 325 kr. ekskl. gebyr

Ved behov for specielle hensyn i forhold til allergener, send venligst en mail til info@royalstage.dk senest fire dage før arrangementet. 

Drinks
VIP Pausedrik

Undgå at stå i kø i pausen efter forfriskninger ved at forudbestille vores VIP Pausedrik.
VIP Pausedrikken serveres i separat lokale/område og inkluderer husets vin, øl og sodavand samt snacks i pausen.

75 kr. ekskl. gebyr

Nummererede pladser

Handicap/kørestolspladser er inkl. en gratis ledsager, såfremt ledsager har gyldigt ledsagerkort. Pladserne er fast placeret og i et begrænset antal.
Handicap/kørestolsplads inkl. ledsagerplads købes via Ticketmaster Servicecenter på tlf. 38481633.

ANDRE ARRANGEMENTER