Anders Blichfeldt – Min Allerbedste Jul

INFO
TIDSPUNKT:
Onsdag 22. november 2023 kl. 20.00
ARRANGØR:
Royal Stage
PRISER FRA:
425 kr.

Traditionen tro pakker Anders Blichfeldt julebussen her i 2023, og denne gang er der en ekstra god gave med til både publikum og Anders.

Alma Blichfeldt – Anders datter – har nemlig sagt ja til at være med efter 3 års pause, hvor hun har gået i gymnasiet. Nu er hun tilbage, og det kommer vi til at nyde godt af. Alma deltog sammenmed Anders i Toppen af Poppen som special guest på sangen ‘Si’ du ka’ li’ mig’, hvor hun var med til at løfte Tøsedrengenes klassiker til et nyt niveau, og hun har sideløbende med gymnasiet arbejdet seriøst videre med sin stemme, der i dag står endnu skarpere.

Julekoncerten 2023 bliver en mere traditionel en af slagsen, hvor det umiddelbare, det nære og det hjertelige ved julen er i højsædet.

“Jeg glæder mig til at vende tilbage til en mere enkel og traditionel julekoncert med dygtige musikere på scenen, og jeg kan love, at det bliver et velspillende ensemble” siger Anders Blichfeldt og tilføjer “Og så glæder jeg mig helt vildt til at stå på scenen med Alma igen og ikke mindst til en masse tid sammen med hende på landevejen”. Alma glæder sig også til at skulle afsted med “Den Gamle”.

“Det bliver dejligt at spille julekoncerter igen, jeg har savnet det, men har ikke haft tid til at være med de seneste år. I 2023 har jeg valgt at holde fri, inden jeg starter min uddannelse, så da min far spurgte, om jeg havde lyst til at være med igen, var jeg ikke i tvivl – selvfølgelig skulle vi på juletourné sammen.”

Menu
Nyd en lækker middag inden forestillingen i Festsalen kl. 18.00

Forret

Stegt tun med peberrodsmos og korianderpesto, hertil hjemmebagt brød

Hovedret

Kalvemørbrad med rodfrugter, spinat, ristede kartofler og svampecreme

Menu: 335 kr. ekskl. gebyr

Drinks
VIP Pausedrik

Undgå at stå i kø efter forfriskninger ved at forudbestille vores VIP Pausedrik, som kan afhentes i pausen.
Pausedrikken serveres i separat lokale/område, og inkluderer husets vin, øl og sodavand samt snacks.

75 kr. ekskl. gebyr

Nummererede pladser

Handicap/kørestolspladser er inkl. en gratis ledsager, såfremt ledsager har gyldigt ledsagerkort. Pladserne er fast placeret og i et begrænset antal.
Handicap/kørestolsplads inkl. ledsagerplads købes via Ticketmaster Servicecenter på tlf. 38481633.

ANDRE ARRANGEMENTER