fbpx

Carpark North med Danmarks Underholdningsorkester

Tirsdag 5. april 2022 kl. 20:00

HITSPÆKKET GIGANTMØDE MELLEM CARPARK NORTH & DANMARKS UNDERHOLDNINGSORKESTER.

De danske rock-giganter og det magiske strygerensemble, tager Carpark Norths eksplosive larger than life-univers til helt nye højder på Danmarksturné i 2022!

De har altid været lige så hårdtslående, som de har været melodisk træfsikre. En kombination, som har givet os udødelige landeplager og fællesskabende koncertoplevelser igennem mere end 20 år. Og Carpark North står stadig som en organisk, levende kraft – en kreativ trio, der bliver ved med at sætte sit helt eget uudslettelige aftryk på dansk musik – og som altid på vej mod nye, uprøvede højder…

Derfor er Søren Balsner, Morten Thorhauge og Lau Højen også stolte over, at kunne præsentere en landsdækkende live-tour med Danmarks Underholdningsorkester! Bandet fortæller:

”Når vi tre er sammen, ser vi livet gennem en stjernekikkert. Her er ingen drøm for vild og intet mål er for ambitiøst. Man kan altid række ud efter det og gribe chancen, når den er der. Og det har vi gjort nu! Vores samspil med Danmarks Underholdningsorkester er nemlig den vildeste drøm som går i opfyldelse, og vores ambition er, at skabe en eksplosiv musikalsk symbiose der kan gøre Carpark North-universet større end nogensinde før.”

Siden gennembruddet i starten af 00’erne, har Carpark North ikke set sig tilbage. De er en rock-gigant, der aldrig synes at have mistet pusten, men som med et særegent udtryk, der kompromisløst forløser musik på tværs af genrer, har givet os store hits og magiske øjeblikke som ’Human’, ’Shall We Be Grateful’, ’32’ og ikke mindst den ikoniske, ’Transparent & Glasslike’.

Man kan med andre ord godt begynde at glæde sig til en hitspækket, melodisk og farverig larger than life-oplevelse i 2022 med Carpark North og Danmarks Underholdningsorkester!

 

Start aftenen med en lækker 2-retters menu i Restaurant Royal kl. 18:00:
Rimet laks med mango-wasabi creme
Sesam frø-syltet rødløg og jordskokke chips

Kalvemørbrad- croquette med brissel
Rødbede pure-spinat og svampe
Pom anna og kalvesky

 

VIP Pause
Undgå at stå i kø i pausen efter forfriskninger ved at forudbestille vores såkaldte VIP Pause.
VIP Pause serveres i separat lokale/område og inkluderer husets vin, øl og sodavand samt snacks ad libitum i pausen.

 

Priser fra:
Koncert: 370 kr.
Koncert inkl. menu: 735 kr.
Koncert inkl. VIP Pause: 430 kr.
Koncert inkl. menu og VIP Pause: 795 kr.

EVENT

Carpark North med Danmarks Underholdningsorkester

TIDSPUNKT

Tirsdag 5. april 2022 kl. 20:00

ARRANGØR

Danmarks Underholdningsorkester, United Stage og Royal Stage

PRISER FRA

Fra 370 kr.

Andre Events