Cirkusshow “Alice i Eventyrland” fra ELYSIUM Circus Theatre

INFO
TIDSPUNKT:
Tirsdag 5. november 2024 kl. 19:00
ARRANGØR:
KULTUR FOR FOLKET
PRISER FRA:
475 kr. + gebyr

Oplev et cirkusshow for hele familien, der har vundet det europæiske publikums hjerter med et storslået sceneshow og en skøn fortolkning af den kendte eventyrklassiker.

Med moderne 3D-baggrundsscener, LED-skærme, unikke lyseffekter og lyd bliver du taget ind i en fantastiske atmosfære i et legendarisk eventyr.

Showet er baseret på science-fiction romanen “Alice i Eventyrland” af Lewis Carroll fra 1865. Romanen omhandler den nysgerrige hovedperson Alice, som går på oplevelse i et fantastisk univers med alle de velkendte figurer, så som Marchharen, den gale hattemager, Cheshire-katten og hjertedronningen.

ELYSIUM Circus Theatre har fortolket det legendariske eventyr med flotte kostumer, fænomenale akrobatiske præstationer, skøn musik og meget meget mere.

Nyd en lækker tallerkenanretning i Restaurant Royal inden showet kl. 17:00

Laksecannelloni med pastinak og peberrod-crème
Hønse Ballotine med hvedekernesalat
Oksemørbrad med estragoncreme
Seranoskinke med mozzarellaost
Hvid chokolade panna cotta
Hjemmebagt brød

Pris: 195 kr. ekskl. gebyr

Ved behov for specielle hensyn i forhold til allergener, send venligst en mail til info@royalstage.dk senest fire dage før arrangementet. 

Nummererede pladser

Handicap/kørestolspladser er inkl. en gratis ledsager, såfremt ledsager har gyldigt ledsagerkort. Pladserne er fast placeret og i et begrænset antal.
Handicap/kørestolsplads inkl. ledsagerplads købes via Ticketmaster Servicecenter på tlf. 38481633.

ANDRE ARRANGEMENTER