fbpx

Fangekoret giver koncert i Hillerød

Søndag 30. maj 2021 kl. 14:30

Hillerød InnerWheel og Præstevangs Kirke præsenterer Fangekoret.

Coronareglerne var lige ved at forpurre det, men Royal Stage reddede koncerten

– Det er én af mine gamle drømme, som vi får lov at føre ud i livet: Fangekoret synger fantastisk! siger Birgitte C. Mørck, som er præsident for Hillerød InnerWheel.

Det er første gang dette netværk af kvinder arrangerer en koncert – og så var det lige ved at gå i vasken:
Fangekoret, som består af indsatte fra fængsler landet over, har fået aflyst 43 koncerter og 150 korprøver på grund af coronarestriktionerne.

Og Hillerød InnerWheel og Præstevangs Kirke var gået sammen om en velgørenhedskoncert søndag 30. maj klokken 14.30 – men der er ikke nok plads i kirken til at opfylde coronareglerne:

– Heldigvis fik vi hjælp af Royal Stage i en prekær situation, så nu flytter vi koncerten til Royal Stage – og vi kan godt love en uforglemmelig, dejlig og rørende koncert, fortæller Birgitte C. Mørck.

Tager coronahensyn
Det kræver coronapas at komme ind, og derfor åbnes dørene klokken 13.30, en time før koncerten starter – og alle coronaregler vil blive overholdt.

Overskuddet fra koncerten går ubeskåret til velgørende formål.

To års ventetid på en koncert!
Fangekoret har netop været samlet i Esbjerg for at øve til koncerten i Hillerød. Koret startede i Vridsløse Statsfængsel og blev kendt i en større kreds, da det i 2004 udsendte en cd. I de sidste 12 år er det bl.a. blevet til 500 kirkekoncerter og der er rift om koret: faktisk er der to års ventetid på at få besøg af Fangekoret, så det er en enestående mulighed, der bydes på i Hillerød.
Repertoiret er bl.a. sange, som korsangerne selv har skrevet, og teksterne er vedkommende og handler om skyld, tro, fejltrin, tilgivelse, had, håb og anger.

Fangekoret ledes af Louise Adrian, som har brugt de mange corona aflysninger til at skrive en bog om sit spændende liv med Fangekoret.

Hillerød InnerWheel er et kvindenetværk, der indgår i et internationalt netværk med 108.000 medlemmer i 104 lande. I Danmark er der 103 klubber med 3.000 medlemmer.

Start med en lækker tapasanretning i restauranten.

Priser fra:
Koncert: 225 kr.
Koncert inkl. tapasanretning: 385 kr.

EVENT

Fangekoret giver koncert i Hillerød

TIDSPUNKT

Søndag 30. maj 2021 kl. 14:30

ARRANGØR

Hillerød InnerWheel og Præstevangs Kirke

PRISER FRA

Fra 225 kr.

Andre Events