fbpx

J-dagskoncert

Fredag 4. november 2022 kl. 20:59

J-dagskoncerten vender tilbage i Royal Stage fredag 4. november med et udvidet musikprogram: Specktors, Jokeren, DJ Rosé og Anders Blichfeldt & Det Nye Band

Anders Blichfeldt & Det Nye Band
spiller numre fra Big Fat Snake, fortolkninger som Anders Blichfeldt har fremført i TV-programmet Toppen af Poppen og helt nye sange. Sangene på setlisten bliver spillet med et nyt udtryk, hvor de fremstår tidløse med respekt for det musikalske håndværk.

Jokeren er jokeren
En joker er altid god at have: Og der er gang i den, når Jokeren fyrer hits som ”Spændt Op Til Lir”, ”Havnen” og ”Gravøl” af. Og så er Jokeren gammel Hillerød dreng.

Specktors
Specktors startede i 2008, som en elektronisk rap-gruppe. De blev hurtigt kendt for deres vilde live shows og mosh-pits på de københavnske klubber og spillesteder. De har også spillet på store festivaler som Roskilde Festival. Specktors’ fokus har altid været på festen og der bliver rift om pladserne på floor, når de spiller megahittene ”Unz Unz”, ”Gutterne” og ”Lågsus”.

DJ Rosé
DJ Rosé er vært på P7 mixprogrammet ”90 i timen” samt vært på P4, som han gør lidt festligere. Herudover spiller han til Vi Elsker 90’erne festerne. DJ Rosé åbner og lukker festen og binder det hele sammen.

J-dagskoncerten præsenteres af Spar Nord, og overskuddet fra koncerten går til Hillerød Håndboldklub og Nordsjælland Håndbold.