London Symphonic Rock Orchestra

INFO
TIDSPUNKT:
Fredag 11. oktober 2024 kl. 20.00
ARRANGØR:
Royal Stage
PRISER FRA:
475 kr. + gebyr

Glæd dig til ikoniske rockhits på den mest spektakulære måde!

De banebrydende pionerer i London Symphonic Rock Orchestra forener symfoniorkestrets kraftfulde lyd med innovativ teknologi og rockens hæsblæsende oprør i en imponerede og unik koncertoplevelse.

Du kan forvente nytænkte udgaver af klassiske hits fra bands som AC/DC, Led Zeppelin, Metallica, Iron Maiden, Guns N Roses, Evanescence, Motörhead, Foo Fighters, Rage Against The Machine, System of a Down og mange flere.

Med fuld krigsmaling optræder LSRO i en fantasiskov omgivet af levende lys. Atmosfæren er elektrisk, musikerne er imponerende, og den supersoniske væg af lyd, de skaber, tryllebinder publikum fra første sekund.

LSRO er et kollektiv af 12 klassisk uddannede musikere, ført sammen af deres kærlighed til rockmusik og deres enorme musikalske talent. Orkestret blev dannet i 2018, og har siden optrådt mere end 200 gange for over 400.000 fans, og desuden samarbejdet med artister som Trevor Horn Band og Queen Machine.

Nyd en lækker middag inden forestillingen i Restaurant Royal kl. 17.30

Forret
Pulpo på persillecoulis, hvidløgscreme, urter og glaskål

Hovedret
Farseret fasan i fedtnet med høbagt græskar, svampe, porreterrin og sauce salmis

Menu: 335 kr. eksl. gebyr

Ved behov for specielle hensyn i forhold til allergener, send venligst en mail til info@royalstage.dk senest fire dage før arrangementet.

Handicap/kørestolspladser er inkl. en gratis ledsager, såfremt ledsager har gyldigt ledsagerkort. Pladserne er fast placeret og i et begrænset antal.

Handicap/kørestolsplads inkl. ledsagerplads købes via Ticketmaster Servicecenter på tlf. 38481633.

ANDRE ARRANGEMENTER