ONEDAY FESTIVAL

INFO
TIDSPUNKT:
Lørdag 7. september 2024 kl. 15.00
ARRANGØR:
Royal Stage
PRISER FRA:
395 kr.

Den 7. september 2024 slår Royal Stage dørene op til ONEDAY FESTIVAL i samarbejde med Zleep Hotels! Her kombineres nogle af landets største musikartister med lækker streetfood, loungeområder, gode drinks og en formidabel stemning. Så uanset om du foretrækker at stå forrest ved scenekanten eller udforske vores udvalg i streetfood-teltet, sippe drinks i lange baner fra vores barer eller måske spille en omgang beerpong, så har ONEDAY FESTIVAL det hele.

På ONEDAY FESTIVAL kan I glæde jer til en kunstner, der i mange år har domineret de danske hitlister med titler som ”Kongens have”, ”6 liter” og ”For altid”, med featured navne som Medina, Citybois og Benjamin Hav. Med over 500.000 månedlige streams på Spotify sætter TOPGUNN sig på tronen som en af Danmarks største artister.

DANSER MED PIGER svinger også vejen forbi Royal Stage, som på kort tid har vundet danskernes hjerter med hits som “Danser med piger” og ”God Pige” feat. Topgunn.

Sidst, men ikke mindst, har vi fornøjelsen af EMIL LANGE, som udover at have varmet op for navne som Lil Wayne og Suspekt, har startet utallige fester på landets største natklubber og spillet på flere store danske festivaler.

 

Transport og parkering

Det er nemt at komme til Royal Stage med offentlig transport.

Bus 305 og 600S kører lige til døren.

10 minutters gang fra stationen

Parkering ved Royal Stage er gratis.

Der er handicapparkeringspladser tæt ved hovedindgangen.

ANDRE ARRANGEMENTER