fbpx

Rasmus Bjerg 2021 Tour (NY DATO)

Onsdag 9. juni 2021 kl. 21:00

Dette event er flyttet fra den 24. april til den 9. juni 2021. Bemærk i øvrigt, at der er sendt vigtig information ud til alle gæster. 

Nu, mere 40 år efter sin død, indtager John Mogensen igen de skrå bredder. Rasmus Bjerg spiller sangene fra dansktoppens ukronede konge i selskab med sit fantastiske orkester.

Selvom John Mogensen døde i 1977, lever han i bedste velgående –ikke mindst i de danske hjerter. Siden præmieren på Ole Bornedals biografiske drama ”Så længe jeg lever”, er mere end 400.000 publikummer gået i biografen for at opleve Rasmus Bjerg i rollen som Danmarks muligvis mest folkekære musiker, der gik bort alt for tidligt i en alder af 48. John Mogensen ville i år havde fyldt 90 år.

Showet hedder kort og godt ”JOHN” og kombinerer live koncert, teater og et spektakulært visuelt show, designet til at indhylle publikum i en folkelig og festlig stemning, hvor man skal anstrenge sig godt og grundigt for ikke at synge med.

”Det bliver en folkefest for hele familien,” lover Rasmus Bjerg, som er en af initiativtagerne til koncertrækken. ”Det skal ikke være så pænt og fornemt, for det havde ikke været i John Mogensens ånd. Det skal være ægte!”, siger han og henviser til Mogensens poetiske beskrivelse af dansktoppen som ”…dig og mig, den dejligste kop kaffe du drikker, bilen der kører forbi hver dag. Den er alt det og ingenting, der sker hver eneste dag”.

”Vi håber John Mogensens fans vil tage børn og børnebørn med i hånden og introducere dem til den musik, der efterhånden har glædet generationer”, siger Rasmus Bjerg tilføjer. ”Nu vil jeg ikke disse Adam Oehlenschläger, men jeg synes John Mogensen har skabt nogle herligt flabede konkurrenter til Danmarks nationalsang. Du skal faktisk lede længe efter en, som ikke kan synge bare lidt med på Der er noget galt i Danmark eller Fut i fejemøjet. Og det er da ret fantastisk!”.

 

Start aftenen med en lækker 2-retters menu i Restaurant Royal kl. 18.30:

Pastis rimmet laks
Estragon mayo, syltet rødløg og ærteskud
Hjemmebagt brød

Langtidsstegt Kalvecuvette
Bagte rødder vendt i persille, svampe og kål
Pom anna og svampesauce

 

Priser fra:

Koncert: 370 kr.
Koncert inkl. menu: 595 kr.

EVENT

Rasmus Bjerg 2021 Tour (NY DATO)

TIDSPUNKT

Onsdag 9. juni 2021 kl. 21:00

ARRANGØR

Royal Stage

PRISER FRA

370 kr.

Andre Events