fbpx

Respect – A Tribute To Aretha Franklin

Lørdag 9. oktober 2021 kl. 20:00

Aretha Franklin, den ubestridte Queen Of Soul og første kvinde i Rock and Roll Hall of Fame, hyldes i dette medrivende og energiske show. Showet sætter i den grad gang i Franklins store musikalske spektrum, der spænder fra gospel til R&B, soul og jazz til pop og dansegenre.

Der er ingen tvivl om at dette show får publikum op af stolene, for der kommer i den grad gang i den, når Franklins mange hits fremføres af sangerinder og de ti mand store band. Fra Franklins store repertoire vil ”I Never Loved A Man”, ”Respect”, ”Chain Of Fools”, ”Natural Woman”, ”Think”, ”I Say A Little Prayer” og ”Angel” blandt andet fylde salen.

Hele seks stærke og udtryksfulde kvinder står bag vokalerne i showet, hvor hovedvokalen bæres af Darnita Rogers. Darnita Rogers baggrund stammer – som flere af showets andre sangerinder – fra gospel.

Med hendes kraftfuldes stemme, store indlevelse, og ikke mindst med hendes kærlighed til Aretha Franklin og hendes musik, leverer hun det ene hit efter det andet i Franklins ånd. Dynamikken sangerinderne imellem giver showet en stor og unik energi; en energi der kommer langt ud over scenekanten.

Showet byder desuden på flere af de duetter, Franklin producerede med andre kunstnere – herunder George Michael (“I Know YouWere Waiting”) og The Eurythmics (“Sisters Are Doin’ It For Themselves”). Aretha Franklins karriere spændte sig over 60 årtier.

Hun påvirkede musikken i en særlig stor grad, da hun formåede at forvandle gospel til popmusik. Hun var den første ”Soul Sister” i den feministiske bevægelse, og hun satte sit præg på generationer af kvindelige musikere. Franklin var både politisk og feministisk i sit udtryk. Hun krævede ligestilling blandt sorte og hvide – og mellem mænd og kvinder.

Hun krævede RESPECT!

Hun døde den 16. august 2018 i Detroit efter et liv med både op- og nedture.

RESPECT – A Tribute to Aretha Franklin giver publikum de vigtigste faser i Franklins liv, højdepunkterne af hendes musikalske karriere og bidrager med biografiske fakta. Showet er i den grad båret af kærlighed og respekt til ”The Queen of Soul”.

 

Start aftenen med en lækker 2-retters menu i Restaurant Royal kl. 18:00.

Rørt kalvetatar
Hjemmelavet frisk ost, sprødt rugbrød og persillepesto

Farseret vagtel
Serveret med stegte gulerødder, spinat, svampe
Selleripuré med brunet smør
Pommes røsti samt kraftig skysauce

 

VIP Pause

Undgå at stå i kø i pausen efter forfriskninger ved at forudbestille vores såkaldte VIP Pause.
VIP Pause serveres i separat lokale/område og inkluderer husets vin, øl og sodavand samt snacks ad libitum i pausen.


Priser fra:

Koncert: 475 kr.
Koncert inkl. menu: 740 kr.
Koncert inkl. VIP Pause: 535 kr.
Koncert inkl. menu og VIP Pause: 800 kr.

EVENT

Respect – A Tribute To Aretha Franklin

TIDSPUNKT

Lørdag 9. oktober 2021 kl. 20:00

ARRANGØR

PRISER FRA

475 kr.

Andre Events