fbpx

Stig Rossen – Årets julekoncert 2021

Fredag 10. december 2021 kl. 20:00

Stig Rossen – en juletradition i Royal Stage
Jul i Royal Stage betyder også Stig Rossen. Og Stig Rossens Julekoncert er en mangeårig tradition i Royal Stage; ja faktisk er det 18. år i træk, han stopper op i Hillerød på den landsdækkende turné.

Kulissen er traditionen tro den hyggelige julestue med smukt pyntede juletræer, lys, gaver, den buldrende pejs og lænestolen, hvor Stig Rossen i løbet af koncerten sidder og læser årets julehistorie.

 

Tradition med ny gæstesolist
En anden hyggelig tradition er, at Stig Rossen har en gæstesolist med: I år er det Johanne Milland; en eminent sangerinde, som også mestrer skuespillets kunst.

Hun er uddannet fra Den Danske Scenekunstskole, Musicalakademiet i Fredericia 2019, og nogle har måske set hende i opsætninger som »Spillemand på en tagryg«, »Den skaldede frisør« eller »Leonora Christina«, hvor hun og Stig Rossen for første gang optrådte sammen.

De har også været sammen i efterårets danske musicalsucces »Atlantis«, hvor Stig Rossen spiller hærføreren Jabbadoor, mens giver Johanne Millard giver liv og stemme til den kvindelige hovedrolle, prinsesse Adalena.

Johanne Millard spiller desuden hovedrollen i Anna Emma Haudals nye spillefilm »Venuseffekten«, som har biografpremiere 25. december 2021.

 

Musik og menu
Kapelmester Thomas Jaque står i spidsen for orkestret med seks medlemmer og det faste julekor med fire dygtige sangere. Repertoiret byder som altid på en skøn blanding af julesange fra både indland og udland, og der er sange nok at vælge mellem: Stig Rossen har udgivet fire cd’er med julesange, og Årets Julekoncert har i løbet af årene præsenteret adskillige nye danske juletekster samt helt nykomponerede sange.

Og så har Royal Stage også en tradition i forbindelse med arrangementer i huset: Muligheden for at starte aftenen med en middag, ligesom der er mulighed for at deltage i et VIP-arrangement i pausen.


Start aftenen med en lækker 3-retters menu i Restaurant Royal kl. 17.30:
Fasanrilette og hjemmerøget fasan
serveret med pære-havtorn pickles og sprøde rodfrugter.
Hertil koldhævet brød.

Oksefilet stegt med urter
serveret med hokkaido og kål, løgtærte, confiterede jordskokker
og svampesauce.

Broken ris á l’amande.


VIP Pause

Undgå at stå i kø i pausen efter forfriskninger ved at forudbestille vores såkaldte VIP Pause.
VIP Pause serveres i separat lokale/område og inkluderer husets vin, øl og sodavand samt snacks ad libitum i pausen.


Priser fra:

Koncert: 450 kr.
Koncert inkl. menu: 790 kr.
Koncert inkl. VIP Pause: 510 kr.
Koncert inkl. menu og VIP Pause: 850 kr.

EVENT

Stig Rossen – Årets julekoncert 2021

TIDSPUNKT

Fredag 10. december 2021 kl. 20:00

ARRANGØR

Royal Stage

PRISER FRA

450 kr.

Andre Events