fbpx

Stig Rossen – Årets julekoncert 2023

Torsdag 7. december 2023 kl. 20:00

Ingen jul uden Stig Rossen og Årets Julekoncert. Det gælder naturligvis også i 2023, hvor Stig for 29. år i træk drager hele landet rundt for at sprede julestemning.

Alting emmer af julehygge, når ilden gløder i den store pejs midt på scenen, der er udsmykket med smukt pyntede juletræer, lanterner og den store, plyssede lænestol, hvorfra årets julehistorie bliver læst højt. Bag scenen daler sneen ned over de to storskærme, og mon ikke Julemanden selv puster lidt magi ud mod publikum deroppefra?

Med sig på scenen har Stig Rossen årets gæstesolist og hele det trofaste julehold. Det er som altid kapelmester Thomas Jaque, der står i spidsen for det velspillende 6-mandsband og de fire fantastiske korsangere. Sammen leverer de et bredt repertoire med alt fra traditionelle salmer til mere gospelinspirerede julehits. Der er helt nye sange og engelsksprogede favoritter på programmet, men det er de dansksprogede juleklassikere, der er i centrum.

For Stig Rossen handler julen om alle de varmeste værdier, om nærvær og næstekærlighed, og uanset om du er til Årets Julekoncertfor første gang eller for 29. år i træk, er du garanteret en stemningsfuld koncertoplevelse båret af musikalitet og julehygge.

 

Start aftenen med en lækker 2-retters menu i Restaurant Royal kl. 18.00

Forret
Lakseroulade med krydderurte-flødeost, marineret ruccola, pesto og hjemmebagt brød

Hovedret
Stegt andebryst med spæd kål, syrlig rødbede, svampeflan, pommes fondant og andejus

Tilkøb menu her

 

Pausedrik
Undgå at stå i kø i pausen efter forfriskninger ved at forudbestille vores såkaldte pausedrik.
Pausedrikken serveres i separat lokale/område og inkluderer husets vin, øl og sodavand samt snacks i pausen.

Tilkøb Pausedrik her

 

Priser fra:
Koncert: 425 kr.
Menu: 325 kr.
Pausedrik: 75 kr.

Alle priser er ekskl. gebyr

 

Nummererede pladser

Handicap/kørestolspladser er inkl. en gratis ledsager, såfremt ledsager har gyldigt ledsagerkort. Pladserne er fast placeret og i et begrænset antal.
Handicap/kørestolsplads inkl. ledsagerplads købes via Ticketmaster Servicecenter på tlf. 38481633 eller ved henvendelse til Royal Stage på tlf. 48209120.

EVENT

Stig Rossen – Årets julekoncert 2023

TIDSPUNKT

Torsdag 7. december 2023 kl. 20:00

ARRANGØR

Royal Stage

PRISER FRA

425

Andre Events