fbpx

Symfonisk popmagi med Medina og Danmarks underholdningsorkester (UDSAT)

Torsdag 9. december 2021 kl. 20:00

Koncerten med Medina og Danmarks Underholdningsorkester torsdag den 9. december 2021 er med kort varsel udsat på grund af sygdom. Alle billetkøbere vil blive kontaktet hurtigst muligt direkte per e-mail og sms med nærmere information. Vi beklager det korte varsel og vil holde jer opdateret på denne side.

Oplev Danmarks ukronede popdronning og 30 af landets dygtigste klassiske musikere, når de sammen fortolker og sætter ny lyd til sangerindens imponerende hit-parade i koncertsalene i efteråret 2021.

Siden gennembruddet med ’Kun For Mig’ har hun ikke set sig tilbage, men er gået sine helt egne veje på den danske musikscene og har leveret hit på hit til de danske popfans. Som få, har hun formået at genopfinde sig selv som kunstner, og nu overrasker Medina på ny, når hun sidst på året drager på turné og indtager landets koncertsale med hele Danmarks Underholdningsorkester!

”At sætte strygermusik til mine sange, bliver en virkelig spændende udfordring og oplevelse, som jeg glæder mig til at forløse sammen med Danmarks Underholdningsorkester. Jeg glæder mig til, vi skal dykke ned i mine sange og udforske dem på ny. Og jeg lover, at det bliver en koncert udover det sædvanlige med plads til både de helt store symfoniske og magiske armbevægelser og de rolige passager, hvor vi skal helt under huden på publikum,” fortæller Medina.

Medinas imponerende bagkatalog, der tæller moderne nyklassikere som ’Ensom’, ’Vi To’, ’Jalousi’, ´Det Smukkeste´, ’Kl. 10’, ´Større End Os´og ’Synd For Dig’ vidner om en modig og alsidig popartist, der både forstår at skrue op for festen og samtidig skrive følsomme, ærlige popmelodier og tekster. Medina, som i 2016 modtog Æresprisen ved Danish Music Awards, er uden sammenligning den største kvindelige kunstner herhjemme siden slutningen af 00’erne. Og det bliver uden tvivl interessant at se, hvad vi har i vente, når hun fortolker sig selv til tonerne fra Danmarks Underholdningsorkester.

Danmarks Underholdningsorkester har eksisteret som landets eneste musikerejede orkester siden 2015. Dets rødder strækker sig mere end 80 år tilbage til grundlæggelsen i 1939. Orkestret har opnået bred international anerkendelse igennem samarbejdet med chefdirigent Adam Fischer og har samtidig bevaret en skarpsleben populærmusikalsk profil. Danmarks Underholdningsorkester binder Danmark sammen med store musikalske oplevelser, insisterer på musikkens sociale relevans og er dybt engageret i talentudvikling, formidling og udvikling af nye koncertformater.

Start aftenen med en lækker 2-retters menu i Restaurant Royal kl. 17.30:

Dampet torsk på stegte svampe, krydderurter samt sauce blanquette skilt med dildolie
og hjemmebagt brød

Portvins braiseret dyrekølle serveret med græskarpure, spinatgratin, bagte vinterrødder,
indbagt kartoffel samt portvin sauce

VIP Pause
Undgå at stå i kø i pausen efter forfriskninger ved at forudbestille vores såkaldte VIP Pause.
VIP Pause serveres i separat lokale/område og inkluderer husets vin, øl og sodavand samt snacks ad libitum i pausen.

Priser fra:
Koncert: 370 kr.
Koncert inkl. menu: 665 kr.
Koncert inkl. VIP Pause: 430 kr.
Koncert inkl. menu og VIP Pause: 725 kr.

EVENT

Symfonisk popmagi med Medina og Danmarks underholdningsorkester (UDSAT)

TIDSPUNKT

Torsdag 9. december 2021 kl. 20:00

ARRANGØR

Royal Stage

PRISER FRA

370 kr.

Andre Events