fbpx

The Music of Lion King

Lørdag 12. marts 2022 kl. 20:00

Tag med på en musikalsk rejse blandt de største hits fra “Løvernes Konge” skrevet af Sir Elton John og Hans Zimmer, præsenteret af soloartister fra Broadway og musikken fra symfoniorkesteret The Moldovian State Orchestra. Oplev bl.a. ”Circle Of Life”, ”Can You Feel The Love Tonight” og “Hakuna Matata”.

”Løvernes Konge” på Broadway har slået den ene rekord efter den anden ikke mindst takket være den fantastiske musik.
Nu kan du høre nogle af de velkendte toner i ROYAL STAGE, når soloartister fra Broadway og The Moldovian State Orchestra besøger arenaen til gallakoncerten “The Music of Lion King”, hvor Sir Elton John og Hans Zimmers smukke musik bliver fremført sammen med nogle af Afrikas mest fantastiske sange.

Publikum kan også se frem til versioner af Beyonces sange til den nyeste filmatisering af ”Løvernes Konge” fra 2019 og ”My Heart Belongs to You” fra ”Tarzan” skrevet af Phil Collins.

Sammensætningen af de afrikanske sange, melodier og rytmer og Hans Zimmers soundtrack samt Sir Elton Johns popmusik gør ”The Music of Lion King” til en musikalsk rejse til det farverige og smukke afrikanske kontinent – hvor hits som ”Hakuna Matata”, ”Can You Feel The Love Tonight”, ”I Just Can’t Wait To Be King” og selvfølgelig ”Circle Of Life” stadig regerer.

Kom og mærk Afrikas rytmer, duften fra savannen, regnskovens fugtighed og ørkenens varme – følelsen af at være i løvernes verden.

Uddrag fra musikprogrammet:

  • Circle Of Life
  • Can You Feel The Love Tonight
  • Hakuna Matata
  • He Lives In You
  • Battle For Pride Rocks
  • I Just Can’t Wait To Be King
  • Nants’ Ingonyama
  • Spirit Of Africa
  • Waka Waka by Shakira

Hans Zimmer
Hans Florian Zimmer (* 12. september 1957 i Frankfurt ved Main) er en tysk filmkomponist, arrangør og musikproducent. Oscar-vinderen arbejder i Hollywood. Han blev nomineret 11 gange til Oscar, 14 gange til Golden Globe Award og 10 gange til Grammy Award. Han modtog sin første Oscar-nominering i 1989 for filmen ”Rain Man”. I 1995 blev han tildelt en Oscar-pris for ”Løvernes Konge”. I 2010 fik han en stjerne afsløret på Hollywood ”Walk of Fame”. Hans Zimmer’s soundtrack-album har solgt mere end 19 millioner eksemplarer over hele verden.

Sir Elton John
Sir Elton Hercules John er en britisk sanger, sangskriver og pianist. Med over 300 millioner solgte albums er han en af de mest succesfulde artister i verden. I 1994 komponerede Sir Elton John en del af musikken til Disney-filmen ”Løvernes Konge” og fik tildelt en Oscar for bedste sang med ”Can You Feel the Love Tonight”.

Orkester og Kor
The Moldovian State Orchestra med kor (Ukraine, Rumænien og Moldova) samarbejder i Europa med det statslige akademiske symfoniorkester. Orkestret har fascineret deres tilhørere med deres ”løsslupne måde at lave musik” i hele Europa. I mange år har ensemblet haft succesfulde optrædener i de fleste kendte operahuse og koncertsale i Tyskland, f.eks. Alte Oper Frankfurt, the Gewandhaus Leipzig, the Munich Philharmonic Hall, The Berlin Philharmonic Hall and The Hamburg Music Hall.

Solister
Orlando (David Louis)
Orlando er kendt i Europa for sin rolle som Mufasa i Julie Taymors Broadway musical udgave af ”Løvernes Konge”. I den forbindelse indspillede han et studiealbum. Han har turneret rundt på scener over hele verden med internationale bands som Boney M og har sunget for blandt andre Jean-Paul Gaultier.

Solani Portia Manyike
Solani Portia Manyike er en prisvindende sanger, trænet i klassisk sang og traditionel zuludans og har optrådt på internationale scener for verdenskendte koreografer som Vincent Mantose (Sydafrika) og Savitry Naair (Indien). Som sanger og skuespillerinde har Manyike optrådt i rollen som Raffiki i Julie Taymors Broadway musical udgave af ”Løvernes Konge”.

Malik Young
Efter at modtaget undervisning i sang og skuespil på Westminster Universitet og været på utallige turneer med the McKoy Joubert singers tog Malik Young til Paris med musicalen “Freedom! Opera Gospel”. Malik har på New Yorks scener sunget med blandt andre Ray Charles, Donnie Mcklurkin og Aretha Franklin. Han har også deltaget i flere andre shows som f.eks. “Mamma I Want to Sing” på Apollo Teatret og i “HAIR”. Han er også instruktør for “Gospel Pour Cent Voix” hvor han også optræder som solist.

Liz Cunningham
New Jersey-fødte Liz Cunningham var ikke bare forsanger i 90’er gruppen Snap, men var også rapper på DJ Tocadisco’s hit “No Body Likes The Records That I Play”. Liz har sunget gospel for Florian Silbereisen and Helene Fischer og har spillet med i musicals som “The Little Shop of Horrors“, “Oh Happy Day“ og “Freak Out“.

 

Start aftenen med en lækker 2-retters menu i Restaurant Royal kl. 17.30:
Jordskokkesuppe med kammusling, purløgsolie, jordskokkechips
Samt hjemmebagt brød

Kalvemørbrad med syltet gulerødder, citronmarineret porre, Quiche med løg
Pom duchesse samt ramsløg Blanquette

Tilkøb menu her

VIP Pause
Undgå at stå i kø i pausen efter forfriskninger ved at forudbestille vores såkaldte VIP Pause.
VIP Pause serveres i separat lokale/område og inkluderer husets vin, øl og sodavand samt snacks ad libitum i pausen.

Tilkøb VIP Pause her

Priser fra:
Koncert: 395 kr.
Koncert inkl. menu: 730 kr.
Koncert inkl. VIP Pause: 455 kr.
Koncert inkl. menu og VIP Pause: 790 kr.

Alle priser er ekskl. gebyr

EVENT

The Music of Lion King

TIDSPUNKT

Lørdag 12. marts 2022 kl. 20:00

ARRANGØR

Royal Stage

PRISER FRA

Fra 395 kr.

Andre Events