THE SHOW – a Tribute to ABBA, 50-års jubilæumstour

INFO
TIDSPUNKT:
Onsdag 17. april 2024 kl. 20.00
ARRANGØR:
Royal Stage
PRISER FRA:
495 kr.

THE SHOW – A Tribute to ABBA hylder 50-året for ABBAs gennembrud med et ekstravagant og skelsættende jubilæumsshow, der byder på en kavalkade af ABBAs største hits. Det er en live koncert, der lader publikum opleve ABBA fra de vandt det Europæiske Melodi Grand Prix frem til 1982, hvor de afsluttede karrieren. Du kan forvente følelsen af det originale band – når du forlader koncerten, vil det have været som at se ABBA.

I front på THE SHOW står de svenske sangerinder Katja Nord og Camilla Dahlin, der ikke bare ligner originalerne, men også lyder så meget som Frida og Agnetha, at selv de mest kritiske fans må overgive sig.

Svenske Waterloo står for musikken, og de får selskab af den originale ABBA musiker Lasse Jonsson på guitar – han spiller på ABBAs seneste album Voyage, og dertil har han arbejdet på de to ABBA musicals (Chess og Mamma Mia) med Björn og Benny. Musikken tager de til nye højder med det anerkendte orkester London Symphonic Rock Orchestra og den britiske orkesterdirigent Matthew Freeman, der tidligere har optrådt med blandt andre Elvis Costello, Robbie Williams og Sir Cliff Richard.

Menu
Nyd en lækker middag inden forestillingen i Restaurant Royal kl. 18

Forret

Røget laks og hvidløgsstegte scampi med urtecreme og syltet grønt, samt hjemmebagt brød

Hovedret

Helstegt oksemørbrad med forårsgrønt, jordskokkepuré, ristede kartofler og timiansauce

Menu: 325 kr. ekskl. gebyr

Drinks
VIP Pausedrik

Undgå at stå i kø i pausen efter forfriskninger ved at forudbestille vores VIP pausedrik.
VIP Pausedrikken serveres i separat lokale/område, og inkluderer husets vin, øl og sodavand samt snacks i pausen.

60 kr. ekskl. gebyr

 

Nummererede pladser

Handicap/kørestolspladser er inkl. en gratis ledsager, såfremt ledsager har gyldigt ledsagerkort. Pladserne er fast placeret og i et begrænset antal.
Handicap/kørestolsplads inkl. ledsagerplads købes via Ticketmaster Servicecenter på tlf. 38481633.

ANDRE ARRANGEMENTER