fbpx

TV-2 – Akustisk Jubilæumstour, part 2 (NY DATO)

3. juni 2021 kl. 20:00

Dette event er flyttet fra den 15. april 2021 til den 3. juni 2021.

TV-2 ANNONCERER EN EKSTRA AKUSTISK JUBILÆUMSTOUR.

Efter en kæmpe stor efterspørgsel på TV-2’s seneste 40-års jubilæumstour er der nu endnu en akustisk koncertrække på vej i det nye år. Denne gang med tilføjelse af flere byer.

’TV-2 modtager stående bifald,’ skrev Fyens Stifttidende om den seneste akustiske tour. ’En af de fineste oplevelser længe,’ skrev Skive Folkeblad. ’Mellem sjov og vemod,’ skrev Nordjyske og kvitterede med 5 stjerner. Også Gaffa uddelte generøst 5 stjerner til det lykkelige orkester. Den udsolgte og anmelderroste 2020-tour kalder på en part ll – og mens landet fortsat skruer op for teknikken med virtuelle rum og online færden, skruer TV-2 ned for selvsamme. Til marts drager de atter på landevejen med et akustisk setup. Denne gang med tilføjelse af endnu flere byer. Bandet siger:

”Mens vi venter på den russiske vaccine” turen har været overvældende og har vel nærmest fungeret som en mental hjælpepakke til os og vores publikum. I hvert fald er vi hver aften gået af scenen med en fornemmelse af at være kommet nærmere det fællesskab som Coronaens krav om isolation og afstand har sat en stopper for. Og det er måske musikkens ædleste opgave: At bringe os sammen

Klassikere som ‘Bag duggede ruder’, ’ Alt hvad hun ville var at danse’ og ‘De første kærester på månen’ er blot et lille udpluk af de mange hits, som TV-2 har leveret, siden bandets oprindelse i 1980. Hele fire årtier er passeret, og med de samme fire bandmedlemmer, Steffen Brandt (forsanger, keyboard, guitar), Hans Erik Lerchenfeld (guitar), Sven Gaul (trommer) og Georg Olesen (bas), tilhører TV-2 en af de sjældenheder, som har holdt sammen og leveret musik i usædvanlige 40 år.

Glæd dig til en musikalsk oprejsning, når TV-2 i marts og april lægger landet ned og finder sig til rette i din hjertekule.


Start aftenen med en lækker 2-rettes menu i Restaurant Royal kl. 17.30:

Rimmet laks
Urtecreme, jordskokkechips og ærteskud
Hjemmebagt brød

Kalvefilet
Forårets spæde grøntsager, selleripure med brunet smør
Spinat og bøgehatte, bagt kartoffelmos
Sauce af vilde svampe

VIP Pause

Undgå at stå i kø i pausen efter forfriskninger ved at forudbestille vores såkaldte VIP Pause.
VIP Pause serveres i separat lokale/område og inkluderer husets vin, øl og sodavand samt snacks ad libitum i pausen.


Priser fra:

Koncert: 470 kr.
Koncert inkl. menu: 765 kr.
Koncert inkl. VIP Pause: 530 kr.
Koncert inkl. menu og VIP Pause: 825 kr.