fbpx

TV-2 og Danmarks Underholdningsorkester – UDSOLGT

Torsdag 9. marts 2023 kl. 20:00

Koncerten er udsolgt

TV-2 og Danmarks Underholdningsorkester forener kræfterne og går sammen om at give danskerne en sjælden mulighed for at opleve de tidløse klassikere.

Efter en udsolgt arena-tour i forbindelse med TV-2s 40 års jubilæum, er ’Danmarks Lykkeligste Orkester’ nu klar til at indtage Royal Stage Hillerød sammen med landets ypperste musikere fra Danmarks Underholdningsorkester.

TV-2

TV-2 kunne i 2020 markere intet mindre end 40 år på den danske musikscene og som ”Danmarks lykkeligste orkester” står de bag klassikere som, ‘Bag duggede ruder’, ’ Alt hvad hun ville var at danse’ og ‘De første kærester på månen’, der blot er et lille udpluk af de mange hits, som TV-2 har leveret til den danske befolkning siden bandets begyndelse i 1980. Nu kan de sammen med Danmarks Underholdningsorkester annoncere en fælles koncertrække, som i 2023 bringer dem omkring 13 forskellige byer i Danmark, heriblandt Royal Stage Hillerød.

Danmarks Underholdningsorkester

Danmarks Underholdningsorkester er garant for kontinuerligt at rykke grænserne for, hvad et klassisk orkester egentlig kan. Nysgerrighed, fleksibilitet og kunstnerisk dygtighed er nøgleord som de gennem mere end 70 år har fornyet og forfinet.

 

 

Start aftenen med en lækker 2-retters menu i Restaurant Royal kl. 17.30.

Torskerilette serveret på spæde salater med syltede rødløg og urtecreme

Langtidsstegt oksecuvette med bagte rødder, svampeflan, dobbeltbagt kartoffel og portvinssky.

Tilkøb menu her

 

Priser fra:
Koncert: 425 kr.
Menu: 345 kr.

Alle priser er ekskl. gebyr

 

Nummererede pladser

Handicap/kørestolspladser er inkl. en gratis ledsager, såfremt ledsager har gyldigt ledsagerkort. Pladserne er fast placeret og i et begrænset antal.
Handicap/kørestolsplads inkl. ledsagerplads købes via Ticketmaster Servicecenter på tlf. 38481633 eller ved henvendelse til Royal Stage på tlf. 48209120.

 

EVENT

TV-2 og Danmarks Underholdningsorkester – UDSOLGT

TIDSPUNKT

Torsdag 9. marts 2023 kl. 20:00

ARRANGØR

United Stage

PRISER FRA

425 kr.

Andre Events