Wet Wet Wet

INFO
TIDSPUNKT:
Onsdag 20. september 2023 kl. 20.00
ARRANGØR:
Royal Stage
PRISER FRA:
445 kr.

Wet Wet Wet annoncerede i slutningen af 2018, at Kevin Simm (vinder af ‘The Voice UK’ og tidligere medlem af Liberty X) var kommet med som bandets forsanger. Han blev hilst varmt velkommen af fans, og bandet kom på banen til en omfattende række af turnédatoer og festivaloptrædener i hele 2019.

Mens de var i ‘lockdown’ i løbet af 2020/21 skrev og indspillede Wet Wet Wet et helt nyt album kaldet ‘The Journey’, deres syvende LP. Ved udgivelsen i november 2021 kom det selvindspillede, producerede og udgivne album ind på den officielle UK Independent Album Chart Top 10.

Wet Wet Wet er et af de mest succesrige bands i britisk pophistorie og har solgt mere end 15 millioner singler og albums til dato.

Deres 27 Top 40 hitsingler inkluderer tre førstepladser, hvor mega-hittet ‘Love Is All Around’ er én af dem.

 

Opvarmning: Magnus Lasse Petersen

Magnus Lasse Petersen er uden tvivl den helt nye stjerne på den danske musikscene. Hans første album, ”Roots of Mine”, er ikke kun et værk der omhandler Magnus` rødder og opvækst med ADHD, – og hvad der ellers har været svært for ham, – men også et ærligt og inderligt billede af de op- og nedture der har været i hans tidlige liv. Magnus akkompagneres af musikere, der tager publikum med på en fantastisk musikalsk rejse, der gør de inderlige tekster meget vedkommende.

Glæd Jer til en hudløs ærlig rejse igennem musikken, fra en ung og rå stemme.

 

Menu
Nyd en lækker middag inden forestillingen i Restaurant Royal kl. 18.00

Forret

Svinebrystterrin med syltet sennepskorn, marineret rødløg, estragonmayo samt sprødt ventrèche, hertil koldhævet brød

Hovedret

Langtidstegt højrebsfilet serveret med syltede gulerødder, confiterede jordskokker, spinat og efterårssvampe, fyldt kartoffel samt sauce bordelaise

Menu: 325 kr. ekskl. gebyr

Drinks
VIP Pausedrik

Undgå at stå i kø efter forfriskninger ved at forudbestille vores VIP Pausedrik, som kan afhentes imellem opvarmningen og koncerten.
Pausedrikken serveres i separat lokale/område, og inkluderer husets vin, øl og sodavand samt snacks i pausen.

75 kr. ekskl. gebyr

Nummererede pladser

Handicap/kørestolspladser er inkl. en gratis ledsager, såfremt ledsager har gyldigt ledsagerkort. Pladserne er fast placeret og i et begrænset antal.
Handicap/kørestolsplads inkl. ledsagerplads købes via Ticketmaster Servicecenter på tlf. 38481633 eller ved henvendelse til Royal Stage på tlf. 48209120.

ANDRE ARRANGEMENTER

No results found.