fbpx

Rockkor synger rockens historie

20. september 2020 kl. 14:00 – 16:30

Hillerød Rockkor synger rockens historie på et par timer.

Tag en musikalsk tur langs memory lane i Royal Stage søndag 20. september. 

Hillerød Rockkor med band vil fortælle – eller rettere: synge – rockens historie gennem rocksange fra hvert årti fra 1950’erne og frem til i dag.

I denne musikalske tur langs memory lane i Royal Stage, Hillerød, søndag 20. september klokken 14 til 16.30 vil du bogstaveligt talt møde en række af klassikerne. Bogstaveligt talt, fordi flere af korets 50 medlemmer undervejs vil være klædt ud som lookalikes, der samtidig i påklædningen afspejler de forskellige årtier.

Koret kaster sig bl.a. over kunstnere som Elvis Presley, Beatles, Patti Smith, AC/DC, Nirvana og Red Hot Chili Peppers og numre som All Day And All Of The Night, Honky Tonk Women, Fire, Summer of 69 og Nothing Else Matters.

Og du må hjertens gerne synge med undervejs på de omkring 20 numre over to timer.

 

Ind på den store scene

Ideen kommer fra korlederen Lene Schnack McGregor, og det er første gang, koret kastede sig over et koncept og ikke »bare« sang nogle sange. Første opførelse var i Støberihallen i februar og både dén og en ekstrakoncert blev udsolgt:

– Med den succes, så flytter vi da bare til Royal Stage!, sagde et af medlemmerne kækt. Men det var der nu ingen som troede på, fortæller Steen Elm fra koret.

Men den er god nok: Så søndag 20. september rykker kor og orkester ind i arenaen, hvor der bliver ekstra gode muligheder for også at lege med lyset undervejs.

 

300 sange skåret ned til 20

Ideen blev først drøftet i repertoireudvalget, og formanden Sue Bech fortæller: – Så gik diskussionen og researchen ellers i gang, for hvad er rock egentlig, og hvilke grene af rocken skal vi have med for at gøre det til en komplet koncert?

– Det har været supersvært at vælge blandt de mange fantastiske hits, men det lykkedes at skære de 300 sange ned til 20, så hvert årti er repræsenteret med to-tre sange, fortæller Sue Bech.

 

Ekstra dimension

– Vi er også heldige at have nogle unge dygtige musikere til at bakke os op. Det giver en ekstra dimension fx at få guitarsoli med, og samtidig bliver en del af numrene for første gang opført af et kor, siger formanden.

Hun føjer, til, at nogle af dem er af »egen avl«, idet de er arrangeret af Lene Schnack McGregor, Malene Hegnelt og Alexander Licht; hhv. korleder, sopran i koret og søn af en af korets sangere. Der er tale om unikke arrangementer, som både varierer i tempo og form.

 

Har du lyst til at være med?

Hillerød Rockkor – som også medvirkede ved indvielsen af Royal Stage i januar og fast har bakket Big Fat Snake op til J-dag – bruger også koncerten til at hverve flere medlemmer.

Og det er lidt specielt, fordi tre ud af fire medlemmer er kvinder, og derfor er der venteliste. Men da der er brug for flere herrestemmer, kan mænd træde direkte ind.

EVENT

Rockkor synger rockens historie

TIDSPUNKT

20. september 2020 kl. 14:00 – 16:30

ARRANGØR

Royal Stage

PRIS

150 kr.

Andre Events