fbpx

Bourgogne-aften

Fredag 20. august 2021 kl. 17:30

Ti vine og syv retter mad: – Det bliver en vild aften! lover køkkenchef René Hansen

Kan man få julelys i øjnene året rundt?

Ja, hvis du interesserer dig for vin og får stikordet: Bourgogne!

Dette lille område i Frankrig på 250 km2 eller et stykke under halvdelen af Bornholm har i hvert fald de sidste 2.000 år frembragt vin. Og det er vin af høj klasse – uanset om det er hvide, røde eller mousserende vine.

Vil du gerne have julelys i øjnene i august, så sæt et kryds i kalenderen ud for fredag d. 20. august klokken 17.30: Hér inviterer Restaurant Royal på en smagfuld aften:

– Det bliver en vild aften! Vi har sammensat ti vine inklusive velkomstdrink til aftenens menu på syv retter, fortæller køkkenchef René Hansen.

Den ene vin har køkkenchefen dog »snydt« lidt med: Dén har han hentet i Bordeaux, men da det er en Sauternes – den lækre, søde dessertvin – er det på niveau med Bourgognevinene!

Et kendetegn ved Bourgogne er, at området består af relativt små parceller, og især jordbundstyperne – som domineres af kalksten – spiller en stor rolle i samspillet mellem jordbund, topografi og klima; de elementer, som tilsammen kaldes terroir.

Trods det beskedne areal, som Bourgogne udgør, så er der en rig variation af vine, som spænder over druesorterne Pinot Noir, Chardonnay, Gamay og Aligoté.

Vinene til Bourgogne-aftenen er udvalgt i samarbejde med importøren Best Selection, og køkkenpersonalet i Restaurant Royal har nøje udvalgt maden, så den matcher hver enkelt vin.

EVENT

Bourgogne-aften

TIDSPUNKT

Fredag 20. august 2021 kl. 17:30

ARRANGØR

Restaurant Royal Stage

PRISER FRA

1.520 kr.

Andre Events