Heino Hansen’s første afskedsshow

INFO
TIDSPUNKT:
Lørdag 16. november 2024 kl. 20.00
ARRANGØR:
Royal Stage
PRISER FRA:
295 kr.

Da Heino Hansen senest var aktuel med et one-man show, turnerede han landet tyndt med sit ultra-populære ”Heino Hansen’s Første Comedy Show”. Et show der sidenhen sikrede ham prisen som ”ÅRETS KOMIKER” ved ZULU Comedy Galla 2022.

I 2024 får “Heino Hansen’s Første Afskedsshow” premiere, og vi skulle hilse fra Heino og sige, at det gider du godt at se! ”Det bliver ikke gammel vin på nye flasker. Det bliver ikke engang vin. Hvis det sidste gang var vin, så er det her champagne. Eller i hvert fald som minimum Cava.”

Nu skal chancen gribes for at opleve et comedy-show af højeste kaliber, når den prisvindende og folkekære Heino endnu en gang vil være at finde på de skrå brædder landet over på sin nye comedy-tour.

Forplejning
Nyd en lækker middag inden forestillingen i Restaurant Royal kl. 17.30

Forret

Torsk i svampeconsommé med spinat og ristede svampe

Hovedret

Kalvemørbrad med spinatflan og Glaserede gulerødder, sprøde kartofler og balsamicoglace

Menu: 325 kr. ekskl. gebyr

Ved behov for specielle hensyn i forhold til allergener, send venligst en mail til info@royalstage.dk senest fire dage før arrangementet. 

Nummererede pladser

Handicap/kørestolspladser er inkl. en gratis ledsager, såfremt ledsager har gyldigt ledsagerkort. Pladserne er fast placeret og i et begrænset antal.
Handicap/kørestolsplads inkl. ledsagerplads købes via Ticketmaster Servicecenter på tlf. 38481633 eller ved henvendelse til Royal Stage på tlf. 48209120.

ANDRE ARRANGEMENTER