Jonas Mogensen – TRUMMERUM

INFO
TIDSPUNKT:
Tirsdag 26. september 2023 kl. 20.00
ARRANGØR:
Royal Stage
PRISER FRA:
250 kr.

Jonas Mogensen vandt talentprisen ved Zulu Comedy Galla i 2015 og har siden hen leveret masser af tør stand-up. Han står bag storsuccessen Minkavlerne og i efteråret 2021 vandt han 5. sæson af TV2’s store underholdningssucces, Stormester.

Om showet 

Lad os være ærlige, der sker ikke det helt vilde i Jonas’ liv. Han er på mange måder en helt gennemsnitlig ægtemand og far, der forsøger at komme igennem dagligdagens trummerum, så gnidningsfrit som muligt. Ligesom mange andre over 32 døjer han lidt med ryggen, blottede tandhalse og ikke mindst, med at få overblikket over en tilværelse, der indeholder alt fra globale kriser til bekymringer om hvornår man er gammel nok til at købe et skohorn. Det gennemsnitlige liv er fyldt med store og små spørgsmål, og Jonas har på ingen måde svarene. Han har til gengæld en unik evne til at se det store i det små, fra en helt skæv vinkel og med så tør en levering, at man ikke kan holde grinene tilbage.

Menu
Nyd en lækker middag inden forestillingen i Restaurant Royal kl. 18.00

Forret

Tuncarpaccio med wasabicreme, sprøde salater med balsamicoglace, hertil koldhævet brød

Hovedret

Kalveculotte med svampe, langtidsbagte cherrytomater, gulerodspuré, kartoffelrulle og sauce Bordelaise

Menu: 325 kr. ekskl. gebyr

Nummererede pladser

Handicap/kørestolspladser er inkl. en gratis ledsager, såfremt ledsager har gyldigt ledsagerkort. Pladserne er fast placeret og i et begrænset antal.
Handicap/kørestolsplads inkl. ledsagerplads købes via Ticketmaster Servicecenter på tlf. 38481633 eller ved henvendelse til Royal Stage på tlf. 48209120.

ANDRE ARRANGEMENTER

No results found.