fbpx

Peter, Uffe, Lars, Bubber, Sunny Shaker Brothers… og alle drengene (AFLYST)

Torsdag 10. juni 2021 kl. 19:30

Kære fan,

Dette arrangement er aflyst. Arrangøren har kontaktet os for at informere os om, at følgende arrangement: “Peter, Uffe, Lars, Bubber, Sunny Shaker Brothers… og alle drengene d. 10 juni” er aflyst. Arrangøren meddeler:

Kære deltager,

Tusinde tak fordi du valgte at støtte op om LøkkeFondens velgørenhedsshow i Royal Stage i Hillerød den 10. juni.
Vi har af forskellige årsager været nødsaget til at rykke arrangementet til tirsdag den 15. marts 2022, hvor vi samtidig også fejrer LøkkeFondens 10 års fødselsdag. Vi beklager ulejligheden og vil endnu engang takke for den opbakning, vi har fået i forbindelse med arrangementet. Så snart programmet for den 15. marts er klart, melder vi det ud, og I vil selvfølgelig få mulighed for at genkøbe billetter.

Fortsat rigtig god sommer,

Bh
LøkkeFonden

For refundering:

  • Er dine billetter købt med enten betalingskort, PayPal eller Klarna via ticketmaster.dk eller Ticketmaster Danmarks Servicecenter vil billetprisen automatisk blive tilbageført til din konto inden for 2 måneder. Du behøver ikke foretage dig noget.
  • Har du skiftet bank siden købet af billetter, eller er dine billetter betalt helt/delvist med gavekort, MobilePay, faktura eller betalingslink, kan du få billetterne refunderet ved at kontakte Ticketmasters Servicecenter.
  • Er dine billetter købt på et fysisk Ticketmaster Danmark salgssted, kan du få billetterne refunderet på salgsstedet eller kontakte Ticketmasters Servicecenter.

 

Bemærk! Har du købt tillægs-varer, såsom menu eller hotelovernatning, kan tilbagebetalingen af tillægs-varen og event-billetten ske af 2 omgange.

Gebyrer, tillæg såsom Collector Tickets samt eventuelle forsendelsesomkostninger refunderes ikke.

På grund af antallet af aflysninger og flytninger forårsaget af Corona-virus/Covid-19, tager vores håndtering af refunderinger længere tid end normalt. Vi beklager dette.

Bedste hilsner
Ticketmaster Danmark

——————-

Kom med til det store og underholdende velgørenhedsshow torsdag d. 10. juni i Royal Stage til fordel for drenge på kanten. Peter Schmeichel guider os igennem aftenen og giver os bl.a. sit syn på Danmarks chancer i de kommende EM kampe. Uffe Holm får os til at grine. Julie Berthelsen sikrer os musikalsk underholdning i topklasse og Sunny Cargara skaber magien. Du vil også møde både Lars Løkke Rasmussen og Bubber, som vil tage en snak med nogle af de mange drenge, der har deltaget i LøkkeFondens projekter.

Vi håber, du har lyst til at komme og være med til det store og underholdende velgørenhedsshow og støtte op en vigtig sag. Billetprisen på 500 kr. ekskl. gebyr går ubeskåret til LøkkeFondens arbejde med drenge på kanten. Alle kunstnere optræder gratis og ROYAL STAGE har stillet lokaler og personale til rådighed. Der er mulighed for at tilkøbe VIP-middag, til 495 kr. ekskl. gebyr.

Start aftenen med en 3-retters VIP menu i Restaurant Royal kl. 17.30 (begrænset antal pladser):

Hjemmerøget lakserielette med danske asparges, kørvelcreme, sprød rug, hertil hjemmebagt brød og et glas hvidvin

Helstegt dansk oksemørbrad serveret med spæde grøntsager, spinatgratin, stegte svampe nye danske kartofler med madagaskarpebersauce, samt 2 glas rødvin

Hvidchokoladeis i mazarin med danske jordbær og jordbær sorbet

Priser fra:
Show: 500 kr.
Show inkl. menu: 995 kr.

EVENT

Peter, Uffe, Lars, Bubber, Sunny Shaker Brothers… og alle drengene (AFLYST)

TIDSPUNKT

Torsdag 10. juni 2021 kl. 19:30

ARRANGØR

Other_ Løkkefonden

PRISER FRA

Fra 500 kr.

Andre Events