fbpx

The Simon and Garfunkel Story

Onsdag 27. april 2022 kl. 20:00

The Simon and Garfunkel Story – (50 års jubilæums tournéen Tour – aktive år 1965-1970).

Direkte fra Londons West End med udsolgt tourné i UK og stående bifalds ovationer ved hver optræden – er The Simon and Garfunkel Story tilbage i Danmark i 2022.

Det kritikerroste show – om to unge drenge fra Queens, New York, der endte med at blive verdens mest succesrige musikduo nogensinde – er en bevægende og storslåede koncert, der på absolut overbevisende vis gengiver alle de fantastiske hits såsom ‘Mrs Robinson’, ‘Bridge Over Troubled Water’, ‘Homeward Bound’, ‘Scarborough Fair’, ‘The Boxer’, ‘The Sound Of Silence’ og mange flere fra Simon & Garfunkels storslåede repertoire.

Showets vokaler leverer en fremragende præstation med høj kvalitet og respekt for originalmaterialet. Showets bagtæppe er enorme projektionsfotos og originale filmoptagelser, der sammen med live bandet, sætter den rette stemning.

Gå ikke glip af dette fantastiske show, der har turneret i 50 lande, sender publikum direkte tilbage til Simon & Garfunkels storhedstid – og til alle de minder vi alle har med deres musik som sound track.

 

Start aftenen med en lækker 2-retters menu i Restaurant Royal kl. 18.00:

Jordskokkesuppe med porre
Stegt sandart samt persilleolie
Hertil hjemmebagt brød

Kartoffel indbagt poulardbryst
Forårets spæde grøntsager
Grillede peberfrugter og bagte cherrytomater
Samt Basilikumsauce

 

VIP Pause

Undgå at stå i kø i pausen efter forfriskninger ved at forudbestille vores såkaldte VIP Pause. VIP Pause serveres i separat lokale/område og inkluderer husets vin, øl og sodavand samt snacks ad libitum i pausen.

 

Priser fra:

Show: 365 kr.
Show inkl. menu: 640 kr.
Show inkl. VIP Pause: 425 kr.
Show inkl. menu og VIP Pause: 700 kr.

 

EVENT

The Simon and Garfunkel Story

TIDSPUNKT

Onsdag 27. april 2022 kl. 20:00

ARRANGØR

Royal Stage

PRISER FRA

365 kr.

Andre Events