fbpx

Davis Cup

Fredag den 3. februar – lørdag den 4. februar 2023

Oplev Holger Rune og det danske herrelandshold i tennis, når holdet møder Indien i et vigtigt opgør i den traditionsrige Davis Cup. 

Efter tre udekampe i træk i den prestigefyldte Davis Cup-turnering, skal Danmarks bedste mandlige tennisspillere atter i aktion under hjemlige himmelstrøg i Royal Stage med plads til 2800 tilskuere.

Davis Cup-opgøret mod Indien spilles i det, der hedder World Group I Play-offs. Vinderen af den kamp kan se frem til et opgør i september 2023 i World Group I, der er det næsthøjeste landskampsniveau i tennis. Danmark har revanche til gode mod Indien. De to hold mødtes nemlig så sent som i marts tidligere i år i storbyen Delhi. Her udnyttede inderne hjemmebanefordelen til fulde ved at vælge, at kampen skulle spilles på et lynhurtigt græstæppe. Den disposition gav pote, da Indien vandt med 4-0.

Siden kom Danmark igen på sejrskurs, da El Salvador blev slået med 3-2 i en udekamp under svære forudsætninger i september. Derfor ser Davis Cup-kaptajnen Frederik Løchte Nielsen ekstra frem til at kunne se sit hold mod Indien under mere normale forhold den 3. og 4. februar.

Der spilles to singler fredag den 3. februar fra klokken 16. Lørdag den 4. februar spilles først en double klokken 12 og siden yderligere to singler.

Billetter kan købes til enten fredag eller lørdag, samt til begge dage. 

EVENT

Davis Cup

TIDSPUNKT

Fredag den 3. februar – lørdag den 4. februar 2023

ARRANGØR

Dansk Tennis Forbund

PRISER FRA

95 kr.

Andre Events