Vi glæder os allerede til at komme igen til næste år.

Royal Stage er et oplagt sted!

– Royal Stage er med sin størrelse og centrale beliggenhed i Nordsjælland et oplagt sted for messer som ”Sy & Strik med mere …”

Indretningen gør det vældigt nemt at komme udefra og ”flytte ind”- både som arrangør og udstiller, siger Hanne Rau Fritzböger fra NewFair.

NewFair inviterede i spetmeber 2021 til den 4. udgave af messen, der er Nordsjællands håndarbejdsmesse; stedet hvor alle de kreative mødes en gang årligt og bliver inspireret med både foredrag, film og workshops. Messen byder også på flere end 50 udstillere med alt det lækre og nye inden for sy, strikke, hækle, brodere og patchwork verden.

At messen er populær ses ikke mindst af, at 3.000 lagde vejen forbi i weekenden 24.-26. september 2021.

– Vi takker Royal Stage for et godt samarbejde! Og vi glæder os allerede til at komme igen næste efterår – forhåbentlig med endnu flere udstillere og besøgende, siger Hanne rau Fritzböger.

NewFair er et 20 år gammelt firma, der er specialiseret i messer og udstillinger, som handler om livsstil: Hjem, indretning, gaver, kunsthåndværk, mode, smykker, gastronomi, outdoor-living og håndarbejde.

Royal Stage er et super sted at præsentere jagten og alle dens muligheder.

Vi er super glade for samarbejdet.

Vi har de sidste 10 år brugt Frederiksborgcentret/Royal Stage til vores store JAGT, Vildt og Våben Messe. Det er et super sted at præsentere jagten og alle dens muligheder for det nordsjællandske publikum.

Vi er super glade for samarbejdet og sætter stor pris på den energi og det engagement som hele holdet i FrederiksborgCentret/Royal Stage altid lægger for dagen. Service, hjælpsomhed og flexibiliteten sætter vi umådelig stor pris på. Og så byder den nye Royal Stage arena virkelig på nogle super muligheder for at afholde og afvikle arrangementer for både udstillere og publikum. Vi glæder os allerede til den næste JAGT, Vildt og Våben Messe 2022.