Overnatning

Der er flere muligheder for overnatning i forbindelse med arrangementer i ROYAL STAGE:

Til brug eksempelvis i forbindelse med træningssamlinger har vi i den nye arena indrettet et sportsvandrehjem med 10 værelser og i alt 40 senge.

Kontakt os for ledige tider og priser på sportsvandrehjemmet.

Desuden er der mulighed for overnatning på f.eks. Hotel Hillerød, som er nabo til ROYAL STAGE, på Danhostel Hillerød og på Hillerød Camping, som både giver mulighed for camping og leje af hytter.

Står du for din virksomheds næste konference? Det kan virke overvældende at skulle planlægge og arrangere en vellykket konference. Vi ved ikke, hvor I holdt jeres konference sidste gang. Men vi er ret sikre på, at vi kan tilbyde nogle moderne møde- og konferencelokaler, som vil leve op til jeres forventninger. I Royal Stage kan du finde et konferencelokale, der passer til jeres konference. Måske kommer det bag på dig, at vi også tilbyder konferencelokaler. Faktisk tilbyder vi mere end det. Hos os kan du holde en konference med overnatning.

 

Her på siden kan læse mere om vores komfortable og moderne møde- og konferencelokaler. Hvis du tager dig tid til at undersøge, hvad de forskellige lokaler byder på, så vil du hurtigt opdage, at du hos os har mange valgmuligheder. Vi råder over vidt forskellige lokaler på 23-340 m2. Det giver din virksomhed større fleksibilitet, fordi I kan leje et lokale, der har den rigtige størrelse og det rette AV-udstyr. Vores erhvervskunder har adskillige formål med deres møder og konferencer. Alt efter hvad din virksomhed foretrækker, kan vi tilbyde forskellige konferencepakker, der matcher jeres behov.

Hvis dit firma eller din virksomhed har brug for at afholde en konference med overnatning, så kan I finde flere oplysninger her på siden. Vi har fx indrettet et sportsvandrehjem, hvor der er 10 værelser med 40 senge. Det kan vise sig at være et godt valg. Du er velkommen til at kontakte os for at lære mere om priser og ledige tider. Du kan også booke overnatninger på Hotel Hillerød i forbindelse med jeres konference. Der er tale om et moderne hotel med 113 værelser, hvor dine medarbejdere og kollegaer kan overnatte i skønne omgivelser. Hotellet er også kendt for at tilbyde gode priser og aftaler. På den måde sikrer du, at jeres konferencegæster ikke behøver at køre langt efter konferencen, fordi Hotel Hillerød er nabo til Royal Stage.

Hvis du efterspørger konference overnatning, så kan du også booke en overnatning på Danhostel eller Hillerød Camping. Som du kan høre, kan jeres konference med overnatning byde på forskellige valgmuligheder, der passer til jeres behov. Ud over vores fine møde- og konferencelokaler kan du regne med lækker mad. Vi tilbyder dine konferencegæster god forplejning. Vores konferencepakker indeholder forskellige serviceydelser, som kan gøre din konference til en kæmpe succes. Vores personale består af dygtige og imødekommende medarbejdere, som kan hjælpe dig til at afvikle din næste konference hos os.

 

En af de mange fordele, der er ved at holde jeres næste konference hos os, er at I får adgang til vores 900 gratis parkeringspladser. Det har stor betydning, hvis jeres virksomhed planlægger en stor konference for jeres medarbejdere fra hele landet. Det kan meget vel være, at de vælger at køre. Derfor giver det god mening, at der er rigelige parkeringspladser til alle jeres konferencegæster. Fordi vi ligger 1 km fra S-toget, er det også nemt for de deltagere, der kører med tog. Det er endnu en grund til at overveje Royal Stage.

 

For os er det enorm vigtigt, at vores møde- og konferencelokaler skaber de helt rigtige rammer omkring jeres arrangement. Derfor inkluderer vores lokaler det mest avancerede IT- og AV-udstyr. Det er noget, der i den grad gør det nemmere for jeres gæster at følge med i programmet for konferencen. Du har måske oplevet, hvad der sker, når teknikken svigter. Man spilder en masse tid på at løse problemet og fjerner fokus fra det, der bliver fremholdt. Det kan du nemt undgå ved at vælge at afvikle din næste konference hos os. Det skal nok blive en fantastisk oplevelse for dine kollegaer og medarbejdere.