fbpx

Dines Jørgensen & Co.

Dines Jørgensen & Co. er ROYAL STAGE partner.

 

Vi har siden 1949 leveret professionel og specialiseret ingeniør-, total- og bygherrerådgivning inden for bygge- og anlægsbranchen.

Med 100 engagerede og dygtige medarbejdere fordelt på vores afdelinger i Hillerød, Sorø og Odense kan vi tilbyde alle former for teknisk rådgivning inden for anlægsteknik inkl.  klimatilpasning, byggeri inkl. DGNB og brandrådgivning samt vandforsyning.

I samarbejde med vores datterselskab DJ Miljø & Geoteknik P/S tilbyder vi også rådgivning indenfor miljøteknik, geotekniske undersøgelser, bygningsundersøgelser, VVM, miljøgodkendelser, arbejdsmiljø & sikkerhed, hydrogeologi, vibrationsmålinger mv.

Vi mener, at engagerede medarbejdere, der involverer sig i projekterne og tager ejerskab, giver den bedste rådgivning og dermed de bedste projekter. Samtidig giver bredden i vores ekspertiser styrke og fleksibilitet i løsningen af vores opgaver, hvor det tværfaglige samarbe­jde i organisationen sikrer, at alle områder indenfor byggeri og anlæg kan belyses og de optimale løsninger findes.

 

Du finder os her:
Dines Jørgensen & Co. A/S
Kirsebærallé 9-11
3400 Hillerød
Telefon +45 48 26 06 66
dj@dj-co.dk
www.dj-co.dk

 

Partner program

Bliv partner og få store oplevelser i ROYAL STAGE – Nordsjællands største udbyder af kultur, sport og events. Læs mere om vores partnerprogram her: