fbpx

Aktive & kreative pauser

Fysisk aktivitet giver øget velvære og trivsel.

Giv jeres møde eller konference et aktivt tvist. ROYAL STAGE rummer muligheder for aktiviteter ude som inde. Vi har blandt andet:

BORDTENNIS
TENNIS
JUDO
BOKSNING
HÅNDBOLD
FODBOLD
BEACHVOLLEY
BUESKYDNING
SVØMMEHAL

Mulighederne er mange – kontakt os for at få et tilbud.

Kontakt os

Christina G. Anyaso
Event, konference og mødebooking
Telefon: +45 4820 9120
Email: kontakt@royalstage.dk

Hos Royal Stage har vi gjort meget for at skabe et rum med optimale rammer for møder og konferencer, og der er mange muligheder, når det kommer til dette. Royal Stage er det nye aktive og kulturelle centrum i Nordsjælland, og her har vi samlet en lang række aktiviteter, som indbyder til aktivitet og hygge. Både når du har fri, men også når du besøger os i arbejdsøjemed.

Her finder man en lang række lokaler til møder og konferencer, og her er noget, som passer til de flestes behov. Vi har både store og små mødelokaler og til de helt store konferencer, tager vi gerne vores haller eller vores arena i brug, så I får den plads, som jeres konference kræver. Vi forsøger nemlig at være et af de danske virksomheders foretrukne steder, når der er behov for kreative møder. Vores dygtige og hjælpsomme medarbejdere står klar med gode råd og kreative løsninger, når jeres virksomhed skal afholde konference, kursus, møder eller andre begivenheder, hvor en aktiv pause er på sin plads.

Udover gode rammer for møder og konferencer, hvor der naturligvis er gratis WiFi overalt i bygningen, så er der også gode muligheder for aktive pauser, når I besøger Royal Stage. Fysisk aktivitet øger både velvære og koncentration, og hos Royal Stage er rammerne perfekte for fysisk aktivitet, og stedet rummer et hav af muligheder. Royal Stage er nemlig Nordsjællands nye aktive kulturhus, og her findes fysiske aktiviteter til enhver smag. Her har du og dine medarbejdere mulighed for at prøve kræfter med en lang række aktiviteter såsom bordtennis, tennis, judo, boksning, håndbold, fodbold eller bueskydning. Derudover rummer Royal Stage også en stor svømmehal, som I har adgang til, hvis I vælger at afholde jeres næste møde eller konference hos os.

De fleste kender til langtrukne møder, hvor man føler sig bombarderet med information, hvoraf en stor del går ind ad det ene øre og ud ad det andet. Koncentrationen falder nemlig i takt med at mødet eller konferencen trækker ud, og her kan aktive pauser være medvirkende til, at energiniveauet kan holdes højt dagen igennem.

Fysisk aktivitet har mange fordele, og der er sammenhæng mellem disse aktiviteter og dine medarbejderes velvære og produktivitet, og derfor bør I vælge at afholde jeres konference et sted, hvor der er gode rammer for aktive pauser. På denne måde får I mere ud af jeres konference, og medarbejdernes trivsel og produktivitet vil stige.

Vi glæder os til at byde jer velkommen hos Royal Stage, som er Nordsjællands nye centrum for musik, sport og events. Her er noget, som tiltaler de fleste.

Vi har god erfaring med at afholde events, og har lagt hus til meget forskelligartede begivenheder. Vi glæder os til at høre fra jer, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning på jeres behov. Vi tænker altid kreativt, når vi skal løse de opgaver, som dagligdagen hos Royal Stage kræver, og vi tager altid udgangspunkt i den specifikke kundes ønsker og behov, så I får et forløb, som er tilrettelagt med jeres virksomhed for øje.

Her er der rigeligt med aktiviteter, som kan holde dine medarbejdere beskæftiget og sikre, at koncentrationen er i top, når konferencen afholdes. Evnen til koncentration er naturligvis individuel, men det er de færreste, som kan deltage koncentreret under hele konferencen, hvis der ikke er mulighed for fysisk aktivitet. Her vil rammerne hos Royal Stage kommer jeres virksomhed til gode.

Hos Royal Stage finder man eksempelvis Hillerød svømmehal, som I har adgang til, når I afholder møde eller konference hos Royal Stage. Her kan dine medarbejdere boltre sig i mere end 2 millioner liter vand, og der er mere end 50 meters bassin, hvor dine medarbejdere kan holde en fantastisk aktiv pause, hvor der virkelig kan kobles af imellem de mange spænende punkter, som er på dagsordenen til jeres konference.

Hos Royal Stage får i både adgang til Hillerød Svømmehal og et hav af andre fysiske aktiviteter, som inviterer til aktive pauser, og der er noget for de fleste.

Her er der ligeledes mulighed for, at dine medarbejdere lærer hinanden at kende på et mere uformelt plan, og dette har også betydning for både produktivitet og trivsel på arbejdspladsen. Arbejdspladsen er nemlig i høj grad også et socialt rum, og dette skal man huske på, når man har ledelsesansvar for medarbejdere.

Vi glæder os til at byde jer velkommen hos Royal Stage, og vi hjælper gerne med planlægningen af jeres møde eller konference, så I kan få mest muligt ud af jeres besøg hos os. Kontakt os i dag og hør mere om de mange muligheder der findes, når det kommer til aktive pauser under afholdelsen af jeres næste konference, møder eller en anden aktivitet, som I ønsker at afholde hos Royal Stage i Hillerød.