Messer & udstillinger

Lej arenaen og/eller en eller flere haller i Royal Stage, hvis du skal arrangere en messe eller udstilling.

Vi har mange års erfaring med afvikling af messer og udstillinger og har bl.a. afviklet ‘Hillerød Horse Show’, ‘Jagt, Vildt og Våben’, ‘Bornholm kommer til Hillerød’, ‘Kunstmessen’ og mange flere.

Film fra Jagtmessen 2023

Se mere


Ønsker du et uforpligtende tilbud på leje af udstillingsfaciliteter? Kontakt os på telefon 4820 9120 – eller udfyld formularen ved at trykke på “Kontakt os”.

Måske repræsenterer du en organisation eller virksomhed, der har brug for udstillingslokaler. I så fald er vi glade for, at du er landet på vores hjemmeside. Hos Royal Stage tilbyder vi udlejning af lyse og moderne udstillingslokaler, som kan skabe de helt perfekte rammer for den udstilling, du har i tanke. Det siger sig selv, at når man gerne vil udstille nogle genstande eller produkter, så er det enorm vigtigt, at de lokaler, man lejer matcher arrangementet. Det giver et rigtig godt indtryk, når de lokaler, man har valgt, er rummelige og har en god stemning. Hos Royal Stage kan du finde et udstillingslokale, der passer til det event, du er ved at planlægge.

 

Vi ved, at det kræver tid og en meget bevidst indsats at planlægge og koordinere en udstilling eller en messe. Der er mange detaljer, man skal have styr på, hvis man gerne vil afholde et arrangement, der lever op til gæsternes forventninger. Når du lejer et lokale hos os, kan du vælge at stå for hele koordineringen af arrangementet, hvis du synes, det er hensigtsmæssigt. I så fald står vi kun for alle de praktiske detaljer, der er knyttet til selve lokalet. Vi sørger for, at lokalet fungerer efter hensigt. Vores kompetente medarbejdere sikrer, at din udstilling ikke bliver forstyrret eller påvirket af tekniske udfordringer. Vi tester det hele og sørger for, at lokalet er helt klar, så du kan tage imod dine gæster uden besvær.

 

Hvis din virksomhed derimod gerne vil have, at vi står for alt den planlægning og koordinering, der ligger bag hele udstillingen, så kan vi give dig et godt tilbud. Hvis du fx er kunstner og gerne vil udstille noget af dine kunstværker, så sørger vi for, at hvert værk får en plads, der fremhæver værkets særlige egenskaber. Fordi vi har stor erfaring med udstillinger, så kan du regne med, at vi tager højde for alle detaljerne. Vores specialister har stort kendskab til, hvordan man opnår en glimrende udstilling ved at placere genstandene, sådan at det bliver nemt for dine gæster at iagttage dem fra forskellige vinkler. Som bekendt spiller lys en meget vigtig rolle. Det er også noget, vores specialister er meget opmærksomme på.

 

Vores udstillingslokaler er ikke alene flotte, men også fleksible. Der er tale om udstillingslokaler, som vi kan udvide efter behov. Hvis din virksomhed fx har tænkt sig at lancere et nyt produkt, så er der sikkert behov for, at hele koncernen er til stede. I så fald kan vi finde et lokale, der kan huse de mange gæster, der vil overvære arrangementet. Det samme gør sig gældende, hvis man planlægger en messe, hvor virksomhedens produkter og serviceydelser skal udstilles. Hvis du repræsenterer en organisation, der vil stå bag en messe, hvor mange virksomheder skal udstille deres produkter, kan du vælge at trække på vores store ekspertise. På den måde kan du være sikker på, at jeres messe vil blive en kæmpe succes. Det kan du forvente, når du vælger vores lokaler og serviceydelser.

Kontakt os

Christina Guhle Anyaso
Receptions- og bookingchef
Telefon: +45 48 20 91 20
Email: kontakt@royalstage.dk

Christiane

Christiane Leander Kjeldsen
Reception – og mødebooking
Telefon: +45 48 20 91 20
Email: kontakt@royalstage.dk