ROYAL STAGE -

ARENAEN FOR STORE OPLEVELSER

Fredag 8. december 2023 kl. 17.30
Inviter dine medarbejdere eller kollegaer med til et brag af en fest, når Royal Stage holder fælles julefrokost for firmaer.
Søndag den 18. februar 2024
Danmarks største en-dags KREA-messe kommer igen forbi Royal Stage i Hillerød.
Onsdag 21. februar 2024 kl. 20.00
FOREVER – KING OF POP er den ultimative hyldestkoncert til en af de mest ikoniske og mest elskede musikartister i vores generation – Michael Jackson.
Fredag 23. februar 2024 kl. 20.00
Glæd dig til alt det bedste boybandmusik, når en række ikoniske boybands laver en kæmpe fest i Royal Stage!
Fredag 15. marts – søndag 17. marts 2024
Velkommen til Art Hillerød kunstmesse! Dette unikke arrangement er dedikeret til at hylde kreativitet og den mangfoldighed, der findes i kunsten.
Fredag 26. april 2024 kl. 20.00
Oplev Waqas & Lenny, deres fantastiske band og alle de største hits fra de seneste 18 år, hvor de har spillet sammen.
30. august – 8. september 2024
Mastodonterne præsenterer MIDT OM NATTEN – frit efterfilmklassikeren med tekst og musik af Kim Larsen og Gasolin.

Hvis du gerne vil holde dig orienteret om de nyeste events og arrangementer, der vil finde sted i Royal Stage, er du velkommen til at kigge nærmere på Royal Stage kalenderen. Det er en meget effektiv måde at finde frem til de arrangementer, man gerne vil overvære. Det gør sig gældende, uanset om der er tale om koncerter, shows, udstillinger, foredrag eller sportsbegivenheder. Vores gæster har vidt forskellige præferencer. Derfor sørger vi for, at der altid er events på programmet, der appellerer til forskellige målgrupper. Det er faktisk nøglen bag vores succes. Vi afvikler utrolig mange arrangementer hvert år. Derfor er der mange organisationer og virksomheder, der foretrækker os.

 

Du ved, hvordan det er at få at vide, at man er gået glip af en koncert eller et andet arrangement. Det kan være både irriterende og frustrerende. Nogle gange regner man, at venner og familiemedlemmer vil holde én opdateret i forbindelse med events, der har ens interesse. Men som du ved, er det ikke altid, at dit netværk informerer dig om nogle arrangementer, du kunne tænke dig at overvære. Her på siden kan du kigge nærmere på Royal Stage kalender. Sådan kan du bestille billetter til arrangementerne i god tid.