fbpx

ROYAL STAGE -

ARENAEN FOR STORE OPLEVELSER

Torsdag 13. april 2023 kl. 20:00
Stemmen, musikeren, performeren – Andrew Strong. Han har turneret med kunstnere som The Rolling Stones, Elton John, Prince, Lenny Kravitz!
Lørdag 15. april 2023 kl. 16:00
UltiBass kommer igen til ROYAL STAGE Hillerød med stort line-up. Der vil være lækker mad, drinks i baren og områder, hvor der kan varmes op.
Fredag 28. april 2023 kl. 20:00
Oplev Ronan Keating der debuterede som forsanger i boybandet Boyzone – Som soloartist er han bedst kendt for storhittet ”When You Say Nothing At All”
Onsdag den 17. maj – søndag den 21. maj 2023
Vi inviterer igen til stort udstiller-område, masser af spændende kampe blandt verdens bedste spillere, børneevents, afterparties, VIP områder og mm.
Mandag 10. juli – fredag 14. juli
I uge 28 inviterer vi igen børn og unge til at tilbringe en sjov og aktiv uge med masser af svøm, H2O Disco (torsdag aften), overnatning m.m.
1.-10. september 2023 kl. 19.00
Mastodonterne klar til at indtage med storm i Monty Pythons musicalsucces Spamalot. I kan glæde sig til en komisk, absurd og musikalsk tur til Camelot
Onsdag 20. september 2023 kl. 20.00
Oplev Wet Wet Wet som er et af de mest succesrige bands i britisk pophistorie. Bandet har solgt mere end 15 millioner singler og albums til dato.
Tirsdag 26. september kl. 20.00
Jonas har en unik evne til at se det store i det små, fra en helt skæv vinkel og med så tør en levering, at man ikke kan holde grinene tilbage
Lørdag 25. november kl. 16.00
Oplev det danske kvindelandsholds sidste forberedelser, inden de sætter kursen mod VM på hjemmebane.  

Hvis du gerne vil holde dig orienteret om de nyeste events og arrangementer, der vil finde sted i Royal Stage, er du velkommen til at kigge nærmere på Royal Stage kalenderen. Det er en meget effektiv måde at finde frem til de arrangementer, man gerne vil overvære. Det gør sig gældende, uanset om der er tale om koncerter, shows, udstillinger, foredrag eller sportsbegivenheder. Vores gæster har vidt forskellige præferencer. Derfor sørger vi for, at der altid er events på programmet, der appellerer til forskellige målgrupper. Det er faktisk nøglen bag vores succes. Vi afvikler utrolig mange arrangementer hvert år. Derfor er der mange organisationer og virksomheder, der foretrækker os.

 

Du ved, hvordan det er at få at vide, at man er gået glip af en koncert eller et andet arrangement. Det kan være både irriterende og frustrerende. Nogle gange regner man, at venner og familiemedlemmer vil holde én opdateret i forbindelse med events, der har ens interesse. Men som du ved, er det ikke altid, at dit netværk informerer dig om nogle arrangementer, du kunne tænke dig at overvære. Her på siden kan du kigge nærmere på Royal Stage kalender. Sådan kan du bestille billetter til arrangementerne i god tid.