fbpx

Møder og konferencer

Giv ideerne vinger, og slip ambitionerne fri.

ROYAL STAGE rummer mødelokaler i forskellige størrelser – til de helt store konferencer tager vi vores nye arena og haller i brug. Alt med nyt og brugervenligt teknisk udstyr og der er gratis WiFi overalt i huset.

Som møde- og konferencegæst kommer du til et utraditionelt konferencested, hvor det er muligt at inddrage nogle af vores utallige sports- og udendørsfaciliteter – som en del af mødet, i en pause eller som en afslutning på mødedagen.

Hos os er planlægning af møder og konferencer en naturlig del af hverdagen, og vi tænker i helheder og har fokus på alle aspekter – helt ned til mindste detalje. Som arrangør kan du derfor være sikker på de bedste forudsætninger for et godt resultat.

Nøgleordene for os er fleksibilitet, engagement og et personligt, unikt samarbejde omkring ethvert arrangement – uanset arrangementets størrelse.

Hvorfor Royal Stage?

Som erhvervskunde vælger du Royal Stage, fordi du ønsker et arrangement, der er designet til jeres faglige og sociale agenda. Du vælger os, fordi vi er mere end fine mødelokaler og en god restaurant.

Hos os får du mulighed for at krydre eventen med sportslige aktiviteter, koncerter, teater, foredrag m.m.

Vi specialdesigner arrangementet, så det matcher jeres ønsker og samtidig løsner op for deltagernes kreativitet. Det er hos os, de gode ideer opstår. Det er her, I slipper ambitionerne fri.

Vi tilbyder…

 • Den nyeste og mest avancerede IT- og AV-teknologi
 • Højt kvalificeret personale
 • Forplejning
 • Inventar og meget mere…

 

Adskillige sportsgrene dyrkes hos os, og vi har stor erfaring med at inddrage dem, når de faglige aktiviteter kalder på en pause.

Året rundt har vi koncerter, comedy shows og en lang række andre events på plakaten. Husets øvrige aktiviteter kan nemt indgå i dit erhvervsarrangement som et mindeværdigt indslag i løbet af aftenens festligheder.

Kort sagt hjælper vi dig med at skabe et event, der på alle niveauer tilgodeser jeres faglige agenda og inspirerer jer som deltagere.

Få overblik over vores faciliteter her:

 • 900 gratis parkeringspladser
 • 1 km fra S-toget
 • Total indendørs arealer: 17.500 m²
 • Total udearealer: ca. 80.000 m²
 • 11 mødelokaler: 25-80 m²
 • VIP Lounge: 270 m²
 • Festsal: 340 m² (kan opdeles i 2 á 170 m²)
 • Restaurant Royal: 250 m²
 • 3 caféer
 • 9 skybokse til VIP-gæster med direkte udsigt til opvisningshallen
 • Vandrehjem med 10 værelser (40 senge) eget toilet og bad
 • Kameraplatform med mulighed for direkte TV-transmissioner
 • Fuldt udstyret fitnesscenter
 • Udendørs træningsredskaber
 • Grillplads i tippie
 • 15 sportsgrene

Se mere


Kontakt os angående jeres mødebehov og få et hurtigt overblik samt en konkurrencedygtig pris på møde- og konferenceafholdelse.

Mødelokaler Hillerød

Hvis du er på udkig efter hvilket konferencecenter Sjælland har at byde på, eller nogle billige mødelokaler, så er ROYAL STAGE et godt valg. Vi har gode lokaler i forskellige størrelser med nyt og brugervenligt teknisk udstyr, og vi har gratis WiFi over alt i huset, så om det er store konferencer eller enkle små møder, du vil afholde, kan vi klare det hele. Når du planlægger at holde dit næste møde eller konference her hos os, kommer du til et utraditionelt sted, hvor vi råder over mange sports- og udendørs faciliteter, der kan benyttes som en afslutning på mødedagen eller i eventuelle pauser. Vi er meget fokuserede på at skabe de perfekte rammer for mødeplanlægning og afholdelse af konferencer, så du som arrangør kan være sikker på, at du har de bedste forudsætninger for at opnå et godt resultat.

Uanset om det er et stort eller lille arrangement, du ønsker at holde, har vi et stort engagement og en fleksibilitet i de ting, som vi gør, så du kan være sikker på et unikt samarbejde. Vi kan krydre din event med både sportslige aktiviteter, foredrag, koncerter, teater mm. Vi kan designe et arrangement specielt til jer og jeres faglige og sociale agenda, så der kommer gang i kreativitet og de gode idéer.

 

Møder og konferencer

Når du holder konference Hillerød i nogle af de bedste mødelokaler Sjælland kan byde på, har vi stor erfaring i at inddrage forskellige events, når der skal være en pause i de faglige aktiviteter. Året rundt har vi en masse ting på plakaten, såsom koncerter, comedy shows og meget andet. Hos os er vi gode til at tilgodese jer på alle niveauer og inspirere deltagere, så den faglige agenda bliver endnu bedre i vores konferencecenter Nordsjælland.

 

Mødelokaler

Book mødelokale hos os, og du får foruden lokale til konference også gratis parkeringspladser, da vi råder over 900 pladser. Vores mødelokaler Hillerød ligger kun 1 km fra S-toget, så det er nemt at deltage i møder, hvis man ikke lige har kørelejlighed. Vi har 11 mødelokaler i størrelser fra 25 til 80 m2. Hvis der skal afholdes konference Nordsjælland i flere dage, har vi vandrehjem med 10 værelser (40 sengepladser). Alle 10 værelser har eget toilet og bad. Desuden har vi 9 skybokse til VIP-gæster med direkte udsigt til opvisningshallen. Vi har ikke mindre end 3 caféer samt Restaurant Royal på 250 m2, så der kan arrangeres konference forplejning. Ved leje af mødelokale kan man bruge vores udendørs træningsredskaber, og vi har 15 sportsgrene, der kan dyrkes. En grillplads i vores tippie er også en mulighed for et festligt indslag ved leje af mødelokaler Hillerød, og vi råder over et fuldt udstyret fitnesscenter, så der er stor mulighed for udfoldelser for alle kursister eller deltagere ved en konference Hillerød.

 

Mødelokaler nordsjælland

Ved at leje mødelokale her hos ROYAL STAGE til en konference Hillerød, kan du være sikker på, at du får nogle fantastisk beliggende konferencelokaler Nordsjælland. Med de rigtige rammer omkring et møde eller en konference, kan man være så godt som sikker på, at de ønskede målsætninger for at afholde mødet bliver opnået.

 

Konferencer

Kontakt os og fortæl om dine forventninger og behov for konferencelokaler Sjælland, så vi hurtigt kan hjælpe med at give dig et overblik over mulighederne samt en konkurrencedygtig pris på gode og velegnede mødelokaler Hillerød. Lej mødelokale i god tid inden din næste konference Hillerød, så vi kan hjælpe dig med at sammensætte et program, der helt sikkert vil glæde og inspirere mødedeltagerne på en både positiv og udbytterig måde, der på sigt bliver til stor gavn for virksomheden eller arbejdspladsen.

 

Kontakt os

Christina G. Anyaso
Event, konference og mødebooking
Telefon: +45 4820 9123
Email: cga@royalstage.dk