Om ROYAL STAGE

Arenaen ROYAL STAGE blev indviet i januar 2020 – og gav Nordsjælland en ny mulighed for oplevelser inden for kultur, sport og events.

Royal Unibrew blev vores navnesponsor – og dermed fik vi navnet ROYAL STAGE: et passende navn, da den kongelige scene og Hillerød hører godt sammen. Tænk bare på Frederiksborg Slot og nationalparken Kongernes Nordsjælland.

Det betyder, at ROYAL STAGE både er navnet på den nye arena og navnet på hele området ude og inde. Tidligere hed den ældste del FrederiksborgCentret.

Previous slide
Next slide

Siden åbningen har vi huset et væld af arrangementer: koncerter, teater, sport, udstillinger, konferencer, møder og events. Arenaens størrelse kombineret med gode tv-faciliteter skaber desuden ideelle rammer for f.eks. landskampe og opvisningskampe.

Vores arena på 8.800 m2 rummer 3.000 siddepladser, og inviterer vi til koncert, kan vi huse 4.000 gæster. Vi har 270 m2 Business Lounge med udsigt over arenaen og eksklusive skybokse, 2.300 m2 gulvareal med plads til én håndboldbane til turnering eller 2 træningsbaner samt mulighed for at bruge gulvet til udstillinger, events, møder etc.

Vores foyer er på 360 m2 og indrettet så fleksibelt, at den kan bruges til et hav af arrangementer. Vi har også et sportsvandrehjem med 10 værelser med i alt 40 senge, som kan bruges f.eks. i forbindelse med træningssamlinger.

I området er der desuden bl.a. 2 store sports- og mødehaller, bordtennishal, kampsportshaller, fysioterapi og træningscenter, svømmehal, badmintonhal og tennishal. Desuden er der på matriklens 80.000 m2 store areal udendørs bl.a. mulighed for fodbold, petanque, tennis, styrketræning, bueskydning, beachvolley og streetbasket.

– Den nye arena giver mange muligheder for at skræddersy arrangementer og events både til virksomheder og private. Vi er også med i samarbejdet »Unikke Mødesteder i Nordsjælland«, som dermed også får flere muskler at spille med, og endelig har vi mere end 100 samarbejdspartnere og flere er på vej – fremhæver direktør Carsten Larsen.

ROYAL STAGE er et særdeles aktivt hus med flere end 1,1 million besøgende om året.

Nøgleordene er god service, alsidighed og fleksibilitet.

Fakta om Royal Stage

Royal Stage har desuden:

  • TV-forhold i topklasse – Både for TV-stationer eller hvis konferencen skal streames
  • Bæredygtighed bl.a. i forbindelse med isolering, varmegenvinding og solceller på tagene
  • Mulighed for leg med lyset – Kan indstilles til et hav af farver så det kan bruges som effektbelysning
  • Et hav af sportsmuligheder ude og inde