Om Royal Stage

Royal Stage blev indviet i januar 2020 – og gav Nordsjælland en ny mulighed for oplevelser inden for kultur, sport og events.

Royal Unibrew blev navnesponsor – og deraf navnet Royal Stage. Et passende navn, da Hillerød er det oplagte sted at placere “en kongelige scene” sammen med Frederiksborg Slot og nationalparken Kongernes Nordsjælland.

 

Previous slide
Next slide

Siden åbningen har Royal Stage huset et væld af arrangementer: koncerter, stand-up, musikshows, teater, sport, udstillinger, konferencer, møder og events. Arenaens størrelse kombineret med gode tv-faciliteter skaber desuden ideelle rammer for f.eks. landskampe og store TV-shows. 

Arenaen på 8.800 m2 rummer 3.000 siddepladser, og inviteres der til koncert, kan der være 4.000 gæster. I Royal Stage findes der 270 m2 Business Lounge med udsigt over arenaen og en række eksklusive skybokse, 2.300 m2 gulvareal med plads til én håndboldbane til turnering eller 2 træningsbaner, samt mulighed for at bruge gulvet til udstillinger, events, møder etc.

Royal Stage ligger i forbindelse med FrederiksborgCentret, som har over en million besøgende om året og som bl.a. huser en svømmehal og en lang række foreninger. 

Fakta om Royal Stage

Royal Stage har desuden:

  • TV-forhold i topklasse – Både for TV-stationer eller hvis konferencen skal streames
  • Bæredygtighed bl.a. i forbindelse med isolering, varmegenvinding og solceller på tagene
  • Mulighed for leg med lyset – kan indstilles til en lang række forskellige farver, så det kan bruges som effektbelysning