Det sker

Oplevelser Hillerød

Hvis du som privatperson eller som virksomhed står for at skulle arrangere en event, så har ROYAL STAGE de helt perfekte rammer. Nogle af de fantastiske oplevelser Nordsjællands førende arena kan byde på, kan både være inden for sport, kultur, musikarrangementer mm. ROYAL STAGE er nemlig mere end bare velegnede mødelokaler og en god restaurant. Hos os er vi vant til at designe arrangementer og events, der matcher nøjagtigt det, der passer til vores kunders ønsker og behov for gode oplevelser. Arrangementet kan være sammensat af koncerter, teater, sportslige aktiviteter, foredrag mm.

show

Vi har en masse forskellige events på programmet hele tiden. Der er både musikalske oplevelser, forskellige mad- eller vinarrangementer, optræden af komikere, shows og meget mere. Når du ser alle de oplevelser Nordsjælland har, er det ikke svært at finde på noget, der kan glæde og begejstre dine medarbejdere eller kollegaer. Eller hvis du mangler gaveideer oplevelser kan være et forslag. I vores Restaurant Royal har vi fokus på kvalitet, og vi har plads til 160 spisende gæster i selve restauranten. I festsalen ved siden af er der plads til 320 gæster, og hvis vi også tager hallerne i brug, kan vi bespise 2000 gæster. Du kan holde både familiefester og firmafester hos os, og vi kan nemt arrangere både vinsmagninger, receptioner, konferencer, gallamiddage, koncertmiddage, frokostanretninger mm. Vores fleksibilitet når vi skal hjælpe dig med events betyder, at du får det optimale ud af dit arrangement her hos os.

Oplevelser

Med et af de spændende arrangementer og oplevelser Hillerød har, kan der måske være brug for en overnatning. I forbindelse med et sportsarrangement kunne I fx overnatte på vores sportsvandrehjem, hvor vi har 10 værelser med eget bad og toilet. Der er i alt 40 sengepladser. Lige ved siden af ROYAL STAGE ligger Hotel Hillerød, og der er Danhostel Hillerød samt Hillerød Camping, hvor man kan campere eller leje hytter. Så når I skal på udflugt eller tur og prøve de oplevelser Nordsjælland kan byde på, er det ikke noget problem også at finde overnatning. Og vi står selvfølgelig til rådighed, så vi kan hjælpe med at arrangere og gøre jeres oplevelse helt perfekt.

Hos os kan I også opleve spændende udstillinger. Vi har flere tilbagevendende udstillinger, som trækker folk til fra nær og fjern. Der er fx Jagt, vildt og våben, Sy & Strik, Uddannelsesmessen, Hillerød Horse Show mm. En god oplevelse kunne jo fx også være at besøge en udstilling, der omhandler et interesseområde, der er interessant for jer. Og så kombinere det med en rigtig god middag eller andet.

Oplevelsesgaver

Det at give nogle gode oplevelser som gave . . det er noget, der vil blive husket, og som man kan mindes med glæde i mange år fremover. Nogle gode oplevelser Hillerød har, kunne fx være en teaterforestilling på ROYAL STAGE. Eller et forrygende danseshow eller underholdningsshow, hvor man først kan sidde og nyde en skøn middag i Restaurant Royal.

Vi har vores eget event team, der har mange års erfaring i at arrangere gode oplevelser for fra kun to til flere tusinde deltagere. Vi kan skabe et helt nyt koncept fra bunden sammen med dig, så du får nøjagtig den event, som du kunne tænke dig at arrangere. Vi brænder for det, som vi laver, og vi skal nok sørge for, at det hele fungerer omkring dit arrangement.

Oplevelser i gave

Køb oplevelser her på ROYAL STAGE og glæd familie, venner, kollegaer eller forretningsforbindelser med dejlige stunder, som oplevelser Hillerød kan. Når man giver en oplevelse gave, har det samtidig en positiv overraskelseseffekt, der begejstrer modtagerne. Og på ROYAL STAGE får du nogle af de bedste oplevelser Nordsjælland har.