Hillerød Svømmehal

Hillerød Svømmehal har årligt mellem 100.000 og 200.000 besøgende.

Svømmehallen rummer 2 millioner liter vand. Den samlede bassinlængde er på 50 meter og er i den offentlige åbningstid opdelt i tre bassiner.

  • Lege-bassin med en vanddybde på 0,9 m.
  • Svømme-bassin med en vanddybde på 1,8 m.
  • Spring-bassin med en vanddybde på 4 m.
Svømning

I svømmehallen finder du også tre vipper på henholdsvis 1, 3 og 5 meter, tre rutsjebaner, én til mindre børn i det lille bassin, én til de større i det dybe bassin og én på 53 meter, der også ender ud i det dybe bassin.

Sauna finder du i herre- og dameomklædning.

Billetter købes i informationen.

Hos ROYAL STAGE i Hillerød finder du aktiviteter for hele familien. Her har I mulighed for at overvære et nervepirrende sportsopgør, se fantastiske koncerter, afholde konferencer og møder eller besøge Hillerød svømmehal, hvor du finder mere end 50 meters bassin, som samlet set indeholder mere end to millioner liter vand. Her er muligheder for hele familien, og vi har årligt mere end 100.000 besøgende, som vælger at bruge en begivenhedsrig dag i Hillerød svømmehal.

Her finder I tre forskellige bassiner, så der er muligheder for hele familien.

Her finder du også muligheder for at stille den lille sult, som ofte aktiveres, da man bruger meget energi på at svømme.

På Nørrebro i København finder du Hillerødgade svømmehal, hvor du kan boltre dig i mere end 25 meters bassin. Her har du både mulighed for at modtage svømmeundervisning, eller benytte dig af vores fantastiske faciliteter, hvor der er aktiviteter for hele familien. Du finder Hillerødgade svømmehal åbningstider på hjemmesiden, hvor du også kan følge med i de aktiviteter, som foregår i svømmehallen, hvor der helt sikkert også foregår noget, som du finder spændende.

I Hillerød svømmehal er der aktiviteter for folk i alle aldre. Her kan du komme i form ved at svømme baner, hvilket er en af de mest kalorieforbrændende aktivitetsformer, som findes. Her finder du over 50 meter bassin, som indeholder mere end 2 millioner liter vand, som vi har opdelt i tre forskellige bassiner.

Der er altså rigeligt med plads, uanset hvilken aktivitet, som du efterspørger, og vi glæder os til at byde dig velkommen i Hillerød svømmehal.

Svømmehallen er en del af ROYAL STAGE, som er Nordsjællands nye centrum for sport, kultur og andre arrangementer.

Her træner Hillerøds svømmeklub, som også kan hjælpe dig, hvis du vil være bedre til at svømme. Svømmeklubben er også et godt sted for børn, som kan lære at svømme under ordentlige forhold.

Du finder åbningstiderne på vores hjemmeside, hvor du også har mulighed for at købe billetter. På denne måde undgår du, at der er optaget, når du vil besøge svømmehallen.

Her finder du et lavt legebassin, hvor vandet kun er 0,9 meter dybt. Her har de små muligheden for at boltre sig i vandet, som indbyder til en lang række sjove aktiviteter. Vores svømmebassin har en dybde på 1.8 meter, og så har vi et udspringsbassin med en dybde på 4 meter. Derudover finder du tre vipper, så du kan øve dine udspring fra henholdsvis 1, 3 og 5 meters højde, så du kan øve dig på dine akrobatiske udspring eller bare opnå følelsen af spænding.

I svømmehallen finder du også 3 rutsjebaner, så der er en rutsjebane, der passer til alle vores gæster. Den længste måler hele 53 meter, og ender ud i det dybe bassin, hvilket en af de andre rutsjebaner også gør. Den sidste rutsjebane ender ud i det lave bassin, så de små også kan nyde en tur i rutsjebanen.