fbpx

“Bee Gees Legacy” med Blue Weaver

Torsdag 16. marts 2023 kl. 20:00

Storslået hitparade med Bee Gees’ bedste sange!

Sammen med et stærkt hold har Robin-John Gibb, søn af Robin Gibb, skabt den ultimative hyldest til sin far og sine onkler.

Det er med god grund, at Robin-John Gibb, søn af Robin Gibb, kalder ’Legacy’ den mest autentiske Bee Gees-hyldest derude. Han står selv bag showet sammen med de tre italienske Egiziano brødre; Pascuale, David og Walter.

De tre Egiziano-brødre har i årevis spillet Bee Gees’ fantastiske sange, og deres tributeshow var både kendt og respekteret af Gibb-brødrene, hvorfor de var et oplagt valg, da Robin-John ville lave sit eget, ultimative hyldestshow til sin far og sine tre onkler.

Ligesom sin far er Robin-John også helstøbt kunster, da han ikke blot er sanger, men også skuespiller, multiinstrumentalist og komponist. Robin-John står bag produktionen af showet, men kommer også selv til at stå på scenen sammen med Egiziano-brødrene og deres musikere, der bliver akkompagneret af selveste Blue Weaver, der var medforfatter og spillede keyboard på utallige af Bee Gees succeser.

Glæd dig til at opleve nogle af de største hits fra the Bee Gees : You Should Be Dancing, If I can’t have you, Night Fever, I Started a Joke, Stayin’ alive, Massachusetts, Tragedy, Emotion, How Deep is your Love, Love you inside out, To Love Somebody, More than a Woman, Fanny (Be tender with my love), og mange flere!

 

Bemærk: Dette arrangement er rykket fra 3. marts 2022 til 16. marts 2023. Alle berørte billetkøbere er kontaktet af Ticketmaster.

 

Start aftenen med en lækker 2-retters menu i Restaurant Royal kl. 18.00:
Kulmule med stegte svampe
Krydderurter og diablo sauce
Hertil hjemmebagt brød

Dyreryg med fars af fasan og serranoskinke
Smørstegt kål og svampe, syltet gulerødder, selleripure
Pommes Anna og portvinssauce

Tilkøb menu her

Pausedrik
Undgå at stå i kø i pausen efter forfriskninger ved at forudbestille vores såkaldte pausedrik.
Pausedrikken serveres i separat lokale/område og inkluderer husets vin, øl og sodavand samt snacks i pausen.

Tilkøb Pausedrik her

Priser fra:
Koncert: 420 kr.
Menu: 295 kr.
Pausedrik: 60 kr.

Alle priser er ekskl. gebyr

EVENT

“Bee Gees Legacy” med Blue Weaver

TIDSPUNKT

Torsdag 16. marts 2023 kl. 20:00

ARRANGØR

Royal Stage

PRISER FRA

420 kr.

Andre Events