Outlandish

INFO
TIDSPUNKT:
Fredag 26. april 2024 kl. 20.00
ARRANGØR:
Royal Stage
PRISER FRA:
295 kr.

Outlandish er klar til at fortsætte deres musikalske rejse, som de begyndte for snart 18 år siden, med ny musik og en ny tour rundt i landet.

Gruppen består af Waqas & Lenny samt deres fantastiske band som de har spillet med gennem mere end 10 år. Deres koncerter vil være en blanding af de store hits og ny musik, heriblandt Aicha, Guantanamo, Walou, I Only Ask Of God, Callin’U, Look Into My Eyes, Warrior/Worrier, og ikke mindst det nye hit Might Not Be Right.

Outlandish har igennem det sidste år optrådt i diverse set-ups rundt om i Danmark, til store festivaler i Indien, og på utallige klubber i Beirut, UK, Tyskland, Cuba, Rusland, Rumænien og Kazakstan. Deres første single er planlagt til at udkomme i oktober, og derefter er planen så løbende at udgive ny musik. De er garant for et godt og hit-spækket show, der får folk med og op af stolene.

Start aftenen med en lækker 2-retters menu i Restaurant Royal kl. 17.30

Forret

Svamperisotto med stegte kammuslinger og hjemmebagt brød

Hovedret

Hvidløgsstegt okseculotte med bagte skalotteløg, ristede gulerødder, timian, pastinakpure med vanilje, kartoffelgratin og svampesauce

Menu: 325 kr. ekskl. gebyr

Ved behov for specielle hensyn i forhold til allergener, send venligst en mail til info@royalstage.dk senest fire dage før arrangementet. 

Ståpladser

Handicap/kørestolspladser er inkl. en gratis ledsager, såfremt ledsager har gyldigt ledsagerkort. Pladserne er fast placeret og i et begrænset antal.

Handicap/kørestolsplads inkl. ledsagerplads købes via Ticketmaster Servicecenter på tlf. 38481633.

ANDRE ARRANGEMENTER