Art Hillerød Kunstmesse

INFO
TIDSPUNKT:
Fredag 15. marts – søndag 17. marts 2024
ARRANGØR:
Kunstsamlingen
PRISER FRA:
30 kr.

Art Hillerød Kunstmesse giver dig en enestående mulighed for at opleve kunstværker fra nogle af Danmarks mest aktive kunstnere samt kunstnere fra udlandet. Du vil blive præsenteret for en bred vifte af kunstformer, herunder malerier, skulpturer, fotografier, grafik, keramik og meget mere. Uanset om du foretrækker traditionel eller moderne kunst, vil du helt sikkert finde noget blandt de 98 kunstnere, der appellerer til dig på denne kunstmesse.

Som besøgende har du mulighed for at tale direkte med kunstnerne og lære mere om deres kunstneriske proces samt baggrunden for deres værker. Dette kan give dig en dybere forståelse af kunsten og kunstneren.

Så uanset om du er en passioneret kunstelsker, kunstkøber eller bare søger et kunstværk til dit hjem, så er Art Hillerød det ideelle arrangement for dig. Der vil være noget for alle og enhver, så tag endelig hele familien med ud til en hyggelig dag og se vores program med aktiviteter og underholdning.

Der vil være rig mulighed for at købe både mad og drikke under hele arrangementet. Hallen er handicapvenlig, så det er muligt at komme med kørestol og barnevogne. Vi beder om, at kæledyr ikke medbringes.

Program
Fredag kl. 12 – 19
Lørdag kl. 10 – 17
Søndag kl. 10 – 17

Entré for alle dage
Voksen: 50,- kr.
Studerende: 30,- kr.

Transport og parkering

Det er nemt at komme til Royal Stage med offentlig transport. Bus 305 og 600S kører lige til døren.

10 minutters gang fra stationen

Parkering ved Royal Stage er gratis.

Der er handicapparkeringspladser tæt ved hovedindgangen.

ANDRE ARRANGEMENTER