Nordsjælland Håndbold

Nordsjælland Håndbold er Nordsjællands håndboldflagskib.

Holdet – der ligger i landets bedste række, HTH Herreligaen – er et herreelitehold og en overbygning på moderklubberne Hillerød Håndboldklub, Team Helsinge Håndbold og Helsingør Håndbold.

Nordsjælland Håndbold blev startet i 2006 og filosofien er, at truppen bygges op med mange unge talenter, som udvikles – og det tyder på, at dén strategi ikke er helt tosset. Da Danmark vandt herrernes håndbold-VM i 2018, havde cirka 1/3 af landsholdet været forbi Nordsjælland Håndbold!

Styrket med NH-talent

Talentudviklingen blev yderligere styrket i foråret 2020 med ansættelsen af en talentchef til at udvikle nyskabelsen NH-talent, der lagde ud med et U17-hold i turneringen 2020-21, og i sæsonen efter kom et U19-hold til. 

Det har i alle henseender været en succes, så med skelen til NH-talent for drenge suppleres i sæsonen 2022-23 med NH-talent for U17-piger, som er et samarbejde mellem de 3 moderklubber, som styrer talentarbejdet for piger. Pigeholdet vil optræde under navnet Nordsjælland Håndbold.

Alt sker i samarbejde med de 3 moderklubber, ligesom der i de 3 moderklubbers kommuner Gribskov, Hillerød og Helsingør også er fokus på unge elitesportsfolk, og NH-talent arbejder derfor sammen med GETU Gribskov Elite & Talentudvikling, Hillerød Elite Idræt og Helsingør Talent & Elite.

NH-talent har fast base i Royal Stage.

 

Du kan læse mere om Nordsjælland Håndbold hér

Foto: Jan F. Stephan

Nordsjælland håndbold er et direkte resultat af den bevidst indsats, som tre moderklubber har gjort sig for at skabe et fremragende herreelitehold. Der er tale om Hillerød Håndboldklub, Team Helsinge Håndbold og Helsingør Håndbold, som har lagt mange kræfter i at sammensætte et hold i verdensklasse. Hvis du er en stor fan, så kan du glæde dig til at se dit hold spille i Royal Stage. Vi er stolte over at lægge hus til Nordsjælland håndbold, som er en af de mange klubber og foreninger, som har valgt os. Vores moderne faciliteter udgør de perfekte fysiske rammer, som er med til at støtte vores kunders spændende aktiviteter.

Håndbold Hillerød har en lang tradition for at støtte unge mennesker i deres beslutning om at blive bedre håndboldspillere. Der er tale om en klub, hvor man har stort fokus på at skabe en klubånd, der giver unge mennesker lyst til at blive en del af det fællesskab, klubben er kendt for. Hos Royal Stage gør vi alt, hvad der står i vores magt for at støtte de arrangementer og aktiviteter, som vores kunder i form af klubber og foreninger arrangerer til gavn for deres medlemmer. Det har vi stort fokus på.