Restaurant Royal

Restaurant Royal kreerer lækker mad af årstidens bedste råvarer, som serveres i forbindelse med middage inden koncerter og shows, samt til møder, konferencer og firmaevents. 

I Restaurant Royal er der plads til 160 spisende gæster. Festsalen, som ligger ved siden af, har plads til 320 gæster. Er I flere, tager vi arenaen eller hallerne i brug og kan så bespise op til 2.000 gæster med lækker mad. 

Hør mere

Ønsker I et forslag til menu eller et uforpligtende tilbud fra restauranten? Send en mail til kontakt@royalstage.dk – eller udfyld vores kontaktformular ved at trykke “Kontakt os”.

Hvis din organisation, forening eller virksomhed er ved at planlægge et arrangement med bespisning, så byder Restaurant Royal på de perfekte rammer. Når man står for at finde et sted, hvor man kan holde en firmafest eller anden form for begivenhed, så er det vigtigt, at man finder en virksomhed med stor erfaring. Hos Royal Stage har vi dybdegående ekspertise i at afvikle vidt forskellige former for arrangementer. Derfor bør du ikke tøve med at kontakte os. Vores dygtige medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig til at afholde et vellykket arrangement. Hvis bespisning og servicering er en vigtig del af arrangementet, så kan personalet på Restaurant Royal vise sig at være til stor hjælp.

 

En af de fordele ved at vælge at holde et arrangement i Royal Stage er, at vores restaurant har kapacitet til at håndtere mindre og større arrangementer. Det spiller nemlig ingen rolle, om der er tale om hundredvis eller tusindvis af gæster. Så hvis du ønsker, at vi skal stå for en vinsmagning eller en reception, står vi gerne for planlægning og koordinering af hele arrangementet. Vores dygtige kokke og øvrige medarbejdere på restauranten sørger altid for, at vores gæster får en fantastisk oplevelse. For os er det enorm vigtigt, at vi har en god dialog med vores kunder. Derfor har vi stort fokus på at lytte til dig. På den måde får vi indblik i, hvordan vi kan dække dine behov på bedste vis. Derudover er vi meget opmærksomme på at imødekomme de ønsker, du sikkert har i forbindelse med arrangementet. For os er det altid en fornøjelse at betjene vores kunder med et smil.

På Restaurant Royal er der plads til 160 spisende gæster. Det betyder altså, at hvis antallet af gæster ikke er særlig højt, kan du vælge at afvikle det på selve restauranten. Det er selvfølgelig en drøftelse vi tager med dig, når du henvender dig til os. Det er derfor, at det er så vigtigt for os at lytte til dig. Hvis det drejer sig om et event, der vil blive overværet af flere gæster, end der kan være på restauranten, kan du med fordel vælge at leje Festsalen med plads til 320 gæster. På den måde sikrer du, at dine gæster har rigelig plads til de planlagte aktiviteter. Hvis det viser sig, at Festsalen ikke er stor nok til det event, du har i tanke, så kan du tage vores haller i brug. Hallerne kan nemlig huse op til 2000 gæster. Som du kan høre, har du stor fleksibilitet, når du vælger vores serviceydelser.

 

Restaurant Royal er kendt for at servere lækker mad. Vores erfarne kokke har sammensat nogle selskabsmenuer, der indeholder velsmagende retter, der sikkert vil falde i dine gæsters smag. Der er tale om selskabsmenuer, der afspejler vores kokkes kompromisløse fokus på lækker mad og høj kvalitet. Men det betyder jo ikke, at vi ikke kan tilpasse menuen. Hvis du har nogle specifikke ønsker, kan vi sagtens foretage de nødvendige ændringer.