fbpx

Restaurant Royal

Dialog og fleksibilitet til små og store selskaber samt mulighed for levering ud af huset. Og velsmagende mad – uanset om det er til 2 eller 2.000 gæster!

Dét er nogle af de mange fordele ved at lægge et arrangement i ROYAL STAGE, hvor køkkenet i Restaurant Royal med fornøjelse og engagement går ind i en dialog med dig: Har du specielle ønsker til mad og vin, et tema eller nogle farver, du gerne vil have med, så er ønskerne velkomne.

Restaurant Royal har fokus på kvalitet og velsmag og leverer til alle former for arrangementer: En vinsmagning, en reception, en konference, en gallamiddag med 2.000 deltagere, middagen inden en koncert, familiefesten eller håndmadder til et møde.

I Restaurant Royal er der plads til 160 spisende gæster, og ved siden af ligger Festsalen med plads til 320 gæster – er I flere, tager vi hallerne i brug og kan så bespise 2.000 gæster!

Fleksibiliteten betyder, at mødet kan foregå i eksempelvis arenaen og spisningen i én af hallerne. Fleksibiliteten giver dig mulighed for at få det optimale ud af dit arrangement.

– Og Restaurant Royal er også stedet, hvor du kan holde en familiefest, ligesom vi også leverer mad ud af huset både til private og firmaer. Restaurant Royal er også med i arrangementer i Hillerød; eksempelvis Hillerød Slotssø Byfest, fortæller køkkenchef René Hansen.

Restauranten har en Elite Smiley fra Fødevarestyrelsen.

Læs mere

Ønsker du et forslag til menu eller et uforpligtende tilbud fra restauranten? Send en mail til kontakt@royalstage.dk – eller udfyld vores kontaktformular ved at trykke “Kontakt os”.