Selskabsmenuer

I ROYAL STAGE har vi året rundt mange selskaber – både private og virksomheder, store og små. Vi tager imod selskaber fra 10 til 2.000 spisende gæster. Vores køkken er kendt for sin kvalitet og en stor fleksibilitet. Alle løsninger bliver skræddersyet, så de matcher dit arrangement. Du kan holde din fest i Restaurant Royal, i Festsalen eller i en af vores haller. Vi tilbyder desuden mad ud af huset. Se forskellige menuforslag nedenfor – eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Mangler i det helt rette sted at tage hen med jeres selskab? Et sted hvor der tages hånd om gæsterne, og hvor I føler jer velkomne – både store og små selskaber.

Hos Restaurant Royal tilbyder vi, at selskaber får gode omgivelser og lækre selskabsmenuer, der både fungerer som ud-af-huset eller til fest i vores selskabslokaler.

Vi varetager mange typer fester, og tilbyder menuforslag, som udgangspunkt, for den menu, der udvikles til jeres selskab.

Hos Restaurant Royal tilbyder vi lækre menuer, hvor der er lagt vægt på kvalitet og smag. Du kan finde inspiration i vores selskabsmenuer eller selskabsbuffeter på hjemmesiden, der giver indblik i, hvordan menuerne kan sammensættes. Køkkenet er fleksibelt, og der kan derfor laves ændringer og tilpasninger, så vi finder en menu, der passer perfekt til jeres begivenhed. I er altid velkomne til at kontakte restauranten ved spørgsmål, nysgerrighed eller behov for vejledning. Vi går op i at finde en løsning, der matcher jeres ønsker, og giver gerne et uforpligtende tilbud.

Til den gode mad hører også et godt glas vin eller andre drikkevarer.

Ønsker I at skifte vinene ud i de eksisterende menuer, kan du kontakte køkkenchefen for vejledning.