Det sker

Onsdag 21. februar 2024 kl. 20.00
FOREVER – KING OF POP er den ultimative hyldestkoncert til en af de mest ikoniske og mest elskede musikartister i vores generation – Michael Jackson.
Fredag 23. februar 2024 kl. 20.00
Glæd dig til alt det bedste boybandmusik, når en række ikoniske boybands laver en kæmpe fest i Royal Stage!
Fredag 26. april 2024 kl. 20.00
Oplev Waqas & Lenny, deres fantastiske band og alle de største hits fra de seneste 18 år, hvor de har spillet sammen.
30. august – 8. september 2024
Mastodonterne præsenterer MIDT OM NATTEN – frit efterfilmklassikeren med tekst og musik af Kim Larsen og Gasolin.

Koncert i Hillerød

Mindes du tonerne af musik, jubel og følelsen af samvær? En brusende fornemmelse af glæde? Det kan du samles om til gode oplevelser ved Royal Stage. Hos Royal stage finder du de bedste musik events. Og du kan tro, at det bliver noget ganske særligt. Det er koncerter med vellyd til øregangen. Oplevelser der fylder dig med god energi. Vi kan huse op til 4.000 gæster til vores koncerter. En oplevelse ved Royal Stage – eller koncert i Hillerød – skal være noget ganske særligt for dig. Vi vil skabe de perfekte rammer for din koncertoplevelse, og lægger derfor vægt på god stemning, og i at skabe god service for dig.

 

Royal Stage er Nordsjællands nye arena for kultur, koncerter og er samtidig Nordsjællands største kursus- og konferencecenter.

I vores multiarena kan du opleve koncerter, sportsarrangementer og messer. Hallen har en stor transformationsevne, og kan forvandles på ganske kort tid, så den står klar til næste oplevelse.

 

Kom og besøg os til en koncert i Hillerød eller en anden god oplevelse ved Royal Stage.

 

En forrygende koncertoplevelse

De helt store koncertoplevelser – dem finder du hos Royal stage Hillerød.

Hos Royal Stage får du en særlig koncertoplevelse, du sent vil glemme. Forestil dig, at du står lige dér i menneskemængden, i et magisk mix af lyde, der rammer dig – og en stemning, der ikke er til at tage fejl af. Vi har et bredt udvalg af koncerter, der byder på både store musikalske rejser, musicals og legendariske musikere. Det er noget, der rammer lige ind i enhver musikelskendes hjerte.

 

Vi glæder os til at sætte rammerne for din næste koncertoplevelse, og håber du finder noget, der tiltaler dig i vores program.

Find din næste koncert i Hillerød hos os.

 

Et kulturhus der samler koncerter, konferencer og store sportsoplevelser

Royal Stage er et alsidigt hus, der tilbyder en lang række kulturoplevelser.

Hos Royal Stage byder vi indenfor til arrangementer og events til virksomheder og i privat regi. Vi huser mange typer af arrangementer – fra koncerter og sportsturneringer til konferencer og events. Du kan forvente intet mindre end fantastiske koncerter, shows, udstillinger, foredrag og verdensklasse sport.

 

For private huser vi ofte fester og selskaber, der ønsker flotte rammer for sit arrangement.

For virksomheder tager vi os af alt fra firmafester til messer og konferencer.

Hvis man ønsker at oprette en udstilling, messe eller konference, kan man leje et lokale eller flere haller til at afholde arrangementet i.

Vi hjælper gerne både før, under og efter arrangementet, og sørger for at tage godt hånd om, at alt fungerer.

 

Med 13 grupperum og 11 mødelokaler har vores hus også stor tilgængelighed for at byde virksomheder velkomne, hvor I kan afholde møder eller firmaevents.

Hos Royal Stage vil vi gerne give jer lidt ekstra til oplevelsen, derfor tilbyder vi jer at nyde vores sports- og udendørsfaciliteter i forbindelse med jeres konference eller møde. Det kan være som del af jeres møde, som en aktivitet i en pause eller som afslutning på dagen. I bestemmer selv, hvad der passer bedst for jer.

 

Royal Stage er Nordsjællands største sportsarena, der lægger hus til mange typer sport og sportsarrangementer. Vi huser 15 forskellige sportsgrene, og har et stort udendørsområde med træningsredskaber. Til daglig anvendes Royal stage flittigt af sportsudøvere på alle niveauer, som bruger husets sportsfaciliteter. Her dyrkes blandt andet håndbold, svømning og atletik.

 

Fælles for alle vores tilbud er, at vi står klar til at hjælpe med jeres specifikke behov og ønsker. Vi specialdesigner arrangementerne, og tænker kreativt ind i udfoldelsen af events. Hos Royal Stage har du mulighed for at tænke stort og kan sætte et særligt præg på eventen.

 

Hvad kan du forvente af musik koncerter ved Royal Stage?

Leder du efter en spændende koncertoplevelse på Nordsjælland, kan vi hjælpe dig godt på vej ved Royal Stage. Vi tilbyder koncert i Hillerød, og ønsker at skabe de bedste rammer for en fantastisk koncertoplevelse. Med plads til både stående og siddende publikum, er der mulighed for at vælge den koncertoplevelse, du foretrækker. Blandt menneskemængden på gulvet, midt i stemningen eller siddende på tilskuerrækkerne med god udsigt.

Til et musik event ved Royal Stage vil du blive mødt af god stemning, lækker lyd og god adgang til baren.

 

Koncerter i dag Sjælland

Er der en særlig koncert i Nordsjælland, du mindes ofte? Vi vil gerne hjælpe dig med at forny den ved Royal Stage. Du kan komme til koncert i Hillerød og få en helt særlig oplevelse – allerede i dag. Vi vil gøre din næste koncert Hillerød helt fantastisk. Hos Royal Stage afholdes der koncerter ofte – hvis ikke i dag, så ganske snart. Udover koncerter udbyder vi shows, udstillinger og teatershows, der kan give dig en oplevelse. Så du kommer ikke til at vente længe på næste store oplevelse. Vi sørger for at fylde kalenderen op med endnu flere store oplevelser i vente til dig.