fbpx

Exclusive Business Talks at Royal Stage: Amazon nærmer sig Danmark: Er du klar? (AFLYST)

Onsdag 8. september 2021 kl. 17:00

Dette arrangement er aflyst. Ny dato følger.

——-

Amazon nærmer sig Danmark: Er du klar?

Er Amazon på vej til Danmark? Rygterne svirrer og i oktober 2020 åbnede verdens største nethandel en afdeling i Sverige – og er nu repræsenteret i 175 lande.

Men hvad er Amazon for en størrelse? Hvordan kan din virksomhed udnytte mulighederne, så en trussel bliver vendt til en gevinst?

Det kan du blive klogere på onsdag 8. september kl. 17-19, hvor Royal Stage starter en ny, unik serie af særdeles aktuelle og informative præsentationer under fællestitlen Exclusive Business Talks at Royal Stage.
En anden fælles ting er, at det kun er i Royal Stage, du kan få oplevelsen.

Manden, der gør dig godt rustet til Amazon er Shannon Roddy, som er en sand ekspert: Har har grundlagt Marketplace Eller Courses i USA, og han har hjulpet flere end 100 virksomheder med at komme i gang på Amazon; flere af dem har vundet 1. pladsen i kategorierne Nye Produkter og Best Sælgende Produkter.

Kom og lyt med på hans spændende business talk – og hør, hvorfor Amazon, der i dag står bag e-handel til millioner forbrugere verden over samt diverse services fra streaming til filmproduktion og cloud-lagring med meget mere, med god sandsynlighed venter lige om hjørnet. Og hvad det betyder for dansk internethandel …

Billetprisen er inkl. en sandwich & en vand.

 

 

EVENT

Exclusive Business Talks at Royal Stage: Amazon nærmer sig Danmark: Er du klar? (AFLYST)

TIDSPUNKT

Onsdag 8. september 2021 kl. 17:00

ARRANGØR

Royal Stage

PRISER FRA

595 kr.

Andre Events